Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 139 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Yoologin 1.5.5 TR Üye Giriş Modülü ve Türçeleştirilmiştir.
mod_yoo_login_1.5.5_TR.zip |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Fatsa / Ordu Mesajlar: 925 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
SİYAH OLARAK NASIL KULLANABİLİRİZ BECEREMEDİM BİRTÜRLÜ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
TEŞEKKÜRLER |
|
|
|
#5 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 842 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Ben kurmadim ama tahminen modül ayarlarindan Renk kodlarini yazmaniz gerek..
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
renk kodlarında oynama yapmadan olması lazım çünkü zaten kendi içinde black klasörü var ama ben sadece default olarak kullanabiliyorum. basit bir ayarı vardır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok işime yaradı teşekkürler
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 31 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler işime yaradı görsellik bakımından da çok harika 4 farklı şekli var. Çok Beğendim..
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 283 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
modülün kurulum ve ayarları (video)
YOOtorials - Tutorials for YOOtheme templates - How to install and setup the YOOlogin module? |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mod_login, Üye giriş modülü, yoologin 1.5.5, yoologin 1.5.5 tr |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|