Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba, Forumu araştırdım ama gözümden mi kaçtı bilmiyorum Yönetim Paneli Diye Bir başlık bulamadım. Eğer yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Diğer sitelerde de araştırdım ama Yönetim Panelini; Menülerini falan özelleştirmeyi bulamadım. Benim yapmak istediğim şu, müşterilerim genelde ön paneli kullanabiliyorlar ve ama ön panelden yönetim kısıtlı oluyor. ACABA sadece istediğim menülerin görünmesini sağlamak mümkün mü Yani Mesela okul sitesi kurdum; yönetim panelinde sadece galeri bileşenini, makale yöneticisini, makale istatistikleri felan istediğim menü ve modülleri (yönetim modülü) göstermek mümkün mü. Şİmdiden teşekkürler |
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.054 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|