Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#51 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok teşekkürler bir türlü çözememiştim
saolun
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#52 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler.güzel konu
|
|
|
|
#53 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yararli bilgi icin tesekkürler
|
|
|
|
#54 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 24 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sanat galerisi yapıyorum bir türlü beceremdim. santcınının menüsüne tıklayınca üst kısımda sanatçı hkıında bilgiler altta sanat eserleri olacak. forumda yardımcı olan çıkmadı. Yardımcı olursan sevinirim.
|
|
|
|
#55 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkür ederim. süper video
|
|
|
|
#56 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sayfa linki ekleme olayını yapamıodm örenmiş oldum saol
|
|
|
|
#57 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 72 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Hocam böle bişey istemiştim ama benim konuyu kapattın ama istediğim bu değil di benim kullandığım sürüm 1.0.x son sürüm... Ama buldum aradığımı teşekürler
Bir sorum olacaktı ben SSS modülünü sildim çöp yöneticisinden de nasıl geri getirebiliriz arkadaşlar
|
|
|
|
#58 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Çöp yöneticisinde gir butonlar yokmu okusana üzerlerini.
|
|
|
|
#59 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 72 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Hocam dedim ya? Çöp Yöneticisinden de sildim ?
|
|
|
|
#60 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
nasıl sıte kurabilirim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| menüye link vermek, yeni sayfa olusturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr