Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
sen istediğini yap
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yavaş yavaş videoları izledikçe joomla yı anlamaya başlıyorum Teşekkürler
|
|
|
|
#23 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Merhaba Hocam, Dediginiz gibi sabırla ilerleyince öğrenebilmesi her program için kolay. Bazı arkadaşalrımız joomla sistemini öğrenmeden direk eklentilerle uğraşıyorlar buda onlara sıkıntı doğuruyor bizede
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Ayyıldızın Gölgesinden Mesajlar: 140 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
teşekkürler..
Konu saglikcilar tarafından (08-13-2008 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağol kardeş
|
|
|
|
#26 |
|
Yönetim
Yararlı oluyorsa mutluyum çalışkanım
|
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
eline sağlık kardeş
|
|
|
|
#28 |
|
joomla dan reklam yazısını kaldırmak istiyorum yrdımcı olursanız sevinirim
teşekkürler........ |
|
|
|
#29 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 371 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
uğur maşallah kampüs gibi oldu habire ders ders ders ekliyorsun ... bir joomlacı olarak çok teşekkürler
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetim
xuma gazlıyor anti
wiki kuralım diye
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| menüye link vermek, yeni sayfa olusturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr