Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> cok teşekkürler valla bilmiyordum ö öğrenmiş olduımm...
-
Yeni Joomlacı
cok teşekkürler valla bilmiyordum ö öğrenmiş olduımm
-
Yeni Joomlacı
Teşekkür
Eline koluna sağlık. Hemen deniyorum. Teşekkürler.
-
Amatör Joomlacı
Ben de az kalsın Sorulara bu konuyu açıyordum Teşekkürler.
-
Yeni Joomlacı
teşekkür ederim çok yararlı bir bilgi bu sağolun
-
Yeni Joomlacı
link bende açılmadı arkadaşlar bi şeymi olmuş acaba?
-
JTR Kurucu
kovboy Nickli Üyeden Alıntı
link bende açılmadı arkadaşlar bi şeymi olmuş acaba?
Düzelttim teşekkürler.
-
Yeni Joomlacı
valla ellerine sağlık harikasın yahu iyi kapmışsın bu işisen. ben 2 gündür haal çözemedim pek çok şeyi. mesela ekranda farkettim senin yazı editörün sanki daha farklı orada düğmeeklentileri için simgelerin var. mesela ben yazıların boyutunu nasıl ayarlıyacam. benim yazı boyutunu ayarlama seçeneğim yok. o da özel bi eklenti mi?. ben de tiny JCE diye bir editör gözüküyor sistem ayarlarında... yardımcı olursan sevinirim....
-
JTR Kurucu
kovboy Nickli Üyeden Alıntı
valla ellerine sağlık harikasın yahu iyi kapmışsın bu işisen. ben 2 gündür haal çözemedim pek çok şeyi. mesela ekranda farkettim senin yazı editörün sanki daha farklı orada düğmeeklentileri için simgelerin var. mesela ben yazıların boyutunu nasıl ayarlıyacam. benim yazı boyutunu ayarlama seçeneğim yok. o da özel bi eklenti mi?. ben de tiny JCE diye bir editör gözüküyor sistem ayarlarında... yardımcı olursan sevinirim....
Buradaki eklentiyi kurarsan. seninde olur
Oku yanlız haberi
-
Yeni Joomlacı
selam arkadaşlar bende joomlaya yeni başladım.paylaşım ilk başlayanlar için çok iyi.teşekkürler
-
Yeni Joomlacı
:)
selam arkadaşlar ben bu video yu izledim ilk kısımda yeni sayfa oluşturuyorsunuz.bölüm kısmını neden kategorize edilmemiş yaptınız bir nedeni var mı.onu yapmasak bişey farkedermi?