Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
cok teşekkürler valla bilmiyordum ö öğrenmiş olduımm
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Eline koluna sağlık. Hemen deniyorum. Teşekkürler.
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Kayseri Mesajlar: 54 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Ben de az kalsın Sorulara bu konuyu açıyordum Teşekkürler.
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkür ederim çok yararlı bir bilgi bu sağolun
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
link bende açılmadı arkadaşlar bi şeymi olmuş acaba?
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.125 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
valla ellerine sağlık harikasın yahu iyi kapmışsın bu işisen. ben 2 gündür haal çözemedim pek çok şeyi. mesela ekranda farkettim senin yazı editörün sanki daha farklı orada düğmeeklentileri için simgelerin var. mesela ben yazıların boyutunu nasıl ayarlıyacam. benim yazı boyutunu ayarlama seçeneğim yok. o da özel bi eklenti mi?. ben de tiny JCE diye bir editör gözüküyor sistem ayarlarında... yardımcı olursan sevinirim....
|
|
|
|
#18 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.125 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Oku yanlız haberi
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
selam arkadaşlar bende joomlaya yeni başladım.paylaşım ilk başlayanlar için çok iyi.teşekkürler
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
selam arkadaşlar ben bu video yu izledim ilk kısımda yeni sayfa oluşturuyorsunuz.bölüm kısmını neden kategorize edilmemiş yaptınız bir nedeni var mı.onu yapmasak bişey farkedermi?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| menüye link vermek, yeni sayfa olusturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|