Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> tuanna3 Nickli Üyeden Alıntı
selam. mesela bir içeriğin altına yorum modülünü koymak istiyorum. yani bu modül sadece o içerik içinde ...
-
Üyeliği Durduruldu
tuanna3 Nickli Üyeden Alıntı
selam. mesela bir içeriğin altına yorum modülünü koymak istiyorum. yani bu modül sadece o içerik içinde görünsün. video olarak zahmet etmenize gerek yok. yazılıda anlatabilirsiniz. ama illada video yapıcam derseniz güzel olur yani

Eklentilerde Yorum Bileşenleri Var Onu Yüklemen ve Basitce Hangi kategorilerde gözükecek yorum bileşeni ayarlaman yeterli
-
Uzman Joomlacı
peki diyelim bir link var buradan diye yazacam bunu nasıl yapılıyo.saygılar
-
Yeni Joomlacı
S.a Değerli Arkadaşlar Ben Yeniyim daha önce hep bedava sitelerle uğraştığım için joom farklı geldi aslında bayağı çözdüm. Çözemediğim konu Sol Ana Menüde Bir menü linki açtım makele düzenine bağladım.makelede düzeninde html editörü ile resimli bölümler yani resimin üzerine link verdim ve bu resim linkine tıklandığında iframe gibi sayfanın açılmasını istiyorum..url yi verdiğim resim linkindede hata oluşuyor ve ana sayfayı kapatıp verdiğim url açılyor hatalı olarak..görüntülenemiyor..sarıcı ile sayfaya iframe oluyor onu biliyorum..
-
Yeni Joomlacı
Cevap: Yeni Sayfa Olusturma ve Menuye Link Vermek
teşekkürler güzel çalışma
-
Yeni Joomlacı
Merhaba,
Ben joomla kullanmaya yeni başladım. Sayfa içerik sayfa eklemeyi vs. biliyorum. Yalnız Anasayfa'ya haberleri koyucam. Ona uygun bir sayfa türü bulamadım. Eklediğim haberlerin Başlığı ve İçeriğinden bir bölüm gözükecek. Tıklandığında tümünü göreceğiz. Ve eklediğim haberler alta alta dizilecek. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımlarınız bekliyorum.
-
JTR Kurucu
craxTR Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Ben
joomla kullanmaya yeni başladım. Sayfa içerik sayfa eklemeyi vs. biliyorum. Yalnız Anasayfa'ya haberleri koyucam. Ona uygun bir sayfa türü bulamadım. Eklediğim haberlerin Başlığı ve İçeriğinden bir bölüm gözükecek. Tıklandığında tümünü göreceğiz. Ve eklediğim haberler alta alta dizilecek. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımlarınız bekliyorum.
News Show Pro GK1 Süper haber modülü
-
Yeni Joomlacı
hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık...
-
Yeni Joomlacı
Teşekkürler sayende öğrenmiş oldum Ugur peki bişe sorucam tamam güzel sayfayı oluşturduk ben turizm seyahat acentası için siteyi yapıyorum mesela Hafta Sonu Turları Diye bir sayfa oluşturdum o sayfanın içine 3-5 tane ayrı ayrı tur haberi koymak istiyorum yani bu hep güncellenecek sormak istediğim bu videodaki gibi sayfa oluşturduk sayfanın içeriğinede kısa bir açıklama yazdık kaydettik bu sayfanın içine nasıl yeni turları ekleyebilirim.
-
Üyeliği Durduruldu
ya hocam bende aynısını yapıyorum ama açmıyo sayfayı hata veriyo..
-
Üyeliği Durduruldu
karaserdar Nickli Üyeden Alıntı
ya hocam bende aynısını yapıyorum ama açmıyo sayfayı hata veriyo..
Ne Hatası Ne diyor hatada ?