Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#91 | |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 1.128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 359 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
peki diyelim bir link var buradan diye yazacam bunu nasıl yapılıyo.saygılar
|
|
|
|
#93 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
S.a Değerli Arkadaşlar Ben Yeniyim daha önce hep bedava sitelerle uğraştığım için joom farklı geldi aslında bayağı çözdüm. Çözemediğim konu Sol Ana Menüde Bir menü linki açtım makele düzenine bağladım.makelede düzeninde html editörü ile resimli bölümler yani resimin üzerine link verdim ve bu resim linkine tıklandığında iframe gibi sayfanın açılmasını istiyorum..url yi verdiğim resim linkindede hata oluşuyor ve ana sayfayı kapatıp verdiğim url açılyor hatalı olarak..görüntülenemiyor..sarıcı ile sayfaya iframe oluyor onu biliyorum..
|
|
|
|
#94 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler güzel çalışma
|
|
|
|
#95 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba,
Ben joomla kullanmaya yeni başladım. Sayfa içerik sayfa eklemeyi vs. biliyorum. Yalnız Anasayfa'ya haberleri koyucam. Ona uygun bir sayfa türü bulamadım. Eklediğim haberlerin Başlığı ve İçeriğinden bir bölüm gözükecek. Tıklandığında tümünü göreceğiz. Ve eklediğim haberler alta alta dizilecek. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımlarınız bekliyorum. |
|
|
|
#96 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#97 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık...
|
|
|
|
#98 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 30 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler sayende öğrenmiş oldum Ugur peki bişe sorucam tamam güzel sayfayı oluşturduk ben turizm seyahat acentası için siteyi yapıyorum mesela Hafta Sonu Turları Diye bir sayfa oluşturdum o sayfanın içine 3-5 tane ayrı ayrı tur haberi koymak istiyorum yani bu hep güncellenecek sormak istediğim bu videodaki gibi sayfa oluşturduk sayfanın içeriğinede kısa bir açıklama yazdık kaydettik bu sayfanın içine nasıl yeni turları ekleyebilirim.
|
|
|
|
#99 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ya hocam bende aynısını yapıyorum ama açmıyo sayfayı hata veriyo..
|
|
|
|
#100 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 1.128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| menüye link vermek, yeni sayfa olusturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|