Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Tesekkür ederiz arkadaslar anlatim süperdi.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bende joomla acemisiyim ve sanırım senin sayende öğrenicem bunu teşekkür ederim KeSH
|
|
|
|
#13 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Öncelikle bu siteyi yapanlara,daha sonra emeği geçenlere teşekkür ederim.
|
|
|
|
#15 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Selamlar arkadaşlar.
herkese oluşturduğumuz menülere nasıl içerik ekleyeceğimiz hakkında video varmı arkadaşlar?ben Ana menü altına hakkımıda iletişim gibi linkler eklediğimde içerini nereden yazacağım? yardımlarınız için teşekürler... |
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
selam arkadaşlar.. ben bir site kurmaya çalışıyorum ve bunu joomla ile yapmak istiyorum..ama joomla yı türkçeye çeviremiyorum..
çok acemiyim....bu sitedeki türkçe yamaları ve joomla 1.5.3 ü falan indirdim..ama nereye kuracağımı ilmiyorum..bu konuda birisi yardımcı olabilir mi bana acaba... sitemdeki joomla panelini türkçeye nasıl çevirebilirim...bunu öğrenirsem geri kalanı sanırım derslerden öğrenebilirim....aradım ama sitede yeni başlayanların yapması gerekenler hakkında bişe bulamadım..belki de acemiliğimden ama bulamadım işte... lütfen bi yardım...lütfen |
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
arkadaşım video görüntüler var bunun siitede girip bir siteye baksan bulursun yahu herşeyi devletten beklemeyin:P
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok Güzel Bir anlatım olmuş gerçekten elinize kolunuza sağlık
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| camtasia studio, modülün oluşturulması, video dersimiz, yeni menü başlığı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr