Bende joomla acemisiyim ve sanırım senin sayende öğrenicem bunu teşekkür ederim KeSH
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Yeni Menü Başlığı ve Modülün Oluşturulması Dersimiz Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Tesekkür ederiz arkadaslar anlatim süperdi....
Bende joomla acemisiyim ve sanırım senin sayende öğrenicem bunu teşekkür ederim KeSH
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
Öncelikle bu siteyi yapanlara,daha sonra emeği geçenlere teşekkür ederim.
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
Selamlar arkadaşlar.
herkese oluşturduğumuz menülere nasıl içerik ekleyeceğimiz hakkında video varmı arkadaşlar?ben Ana menü altına hakkımıda iletişim gibi linkler eklediğimde içerini nereden yazacağım?
yardımlarınız için teşekürler...
selam arkadaşlar.. ben bir site kurmaya çalışıyorum ve bunu joomla ile yapmak istiyorum..ama joomla yı türkçeye çeviremiyorum..
çok acemiyim....bu sitedeki türkçe yamaları ve joomla 1.5.3 ü falan indirdim..ama nereye kuracağımı ilmiyorum..bu konuda birisi yardımcı olabilir mi bana acaba...
sitemdeki joomla panelini türkçeye nasıl çevirebilirim...bunu öğrenirsem geri kalanı sanırım derslerden öğrenebilirim....aradım ama sitede yeni başlayanların yapması gerekenler hakkında bişe bulamadım..belki de acemiliğimden ama bulamadım işte...
lütfen bi yardım...lütfen
Çok Güzel Bir anlatım olmuş gerçekten elinize kolunuza sağlık![]()
Paylaş