çok teşekkür ederim
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Yeni Menü Başlığı ve Modülün Oluşturulması Dersimiz Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Yeni Menü Başlığı ve Modülün Oluşturulması. Menüyü oluşturduğumuzda otomatikmen modülünüde oluşturmuş oluyoruz. Aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz. Video dersimizi seyretmek için tıklayın...
Yeni Menü Başlığı ve Modülün Oluşturulması. Menüyü oluşturduğumuzda otomatikmen modülünüde oluşturmuş oluyoruz. Aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.
Video dersimizi seyretmek için tıklayın
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
çok teşekkür ederim
Slm Ben 1.5 in acemisiyim lütfen yardim edin
Ana sayfayi nasil kaldiracagim ben FrontpagePro kullanmak istiyorum ama bir türlü yapamadim ..yardim
Konu nurettin tarafından (04-03-2008 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: yok
Burası video dersler soru bölümü değil. Lütfen video derslerini çalışın. (acemiyseniz)
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
slm yazmistim yanlislikla sildim
ben 1.5 acemisiyim anasayfayi frontpagepro ile degistirmek istiyorum ben nasil ana sayfayi kapatirim lutfen yardim edin
http://www.joomlatr.org/sss/sitem-is...il-acilir.html
Soru sormadan önce siteyi bir karıştırın ne var ne yok. Hemen soruya geçiyorsunuz boşuna hazırlamıyoruz linkleri.
Özur olsun bir daha dikkat ederim
tesekkürler ama benim soruyu hala bulamadim linklerde
Teşekkürler
Paylaş