Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.077 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Yeni Menü Başlığı ve Modülün Oluşturulması. Menüyü oluşturduğumuzda otomatikmen modülünüde oluşturmuş oluyoruz. Aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.
Video dersimizi seyretmek için tıklayın |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Turkiye - Çorum Mesajlar: 54 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
çok teşekkür ederim
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Slm Ben 1.5 in acemisiyim lütfen yardim edin
Ana sayfayi nasil kaldiracagim ben FrontpagePro kullanmak istiyorum ama bir türlü yapamadim ..yardim Konu nurettin tarafından (04-03-2008 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yok |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.077 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Burası video dersler soru bölümü değil. Lütfen video derslerini çalışın. (acemiyseniz)
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
slm yazmistim yanlislikla sildim
ben 1.5 acemisiyim anasayfayi frontpagepro ile degistirmek istiyorum ben nasil ana sayfayi kapatirim lutfen yardim edin |
|
|
|
#6 |
|
http://www.joomlatr.org/sss/sitem-is...il-acilir.html
Soru sormadan önce siteyi bir karıştırın ne var ne yok. Hemen soruya geçiyorsunuz boşuna hazırlamıyoruz linkleri. |
|
|
|
#7 |
|
Özur olsun bir daha dikkat ederim
tesekkürler ama benim soruyu hala bulamadim linklerde |
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
eline sağlık KeSH, kaliteli anlatım
|
|
|
|
#10 |
|
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| camtasia studio, modülün oluşturulması, video dersimiz, yeni menü başlığı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|