Selam daltones, yardım istediğiniz sitenin linkini de yazarsanız bizde görmüş oluruz.
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Güvenlik & Performans Forumunda Bulunan yedekleme sonrası hata!! Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> selam arkadaşlar siteme bulaşan virüsler yüzünden önceden aldığım yedeği yükledim herşey iyi güzel sitem aynen geri geldi ama bu sefer ...
selam arkadaşlar siteme bulaşan virüsler yüzünden önceden aldığım yedeği yükledim herşey iyi güzel sitem aynen geri geldi ama bu sefer modüller ve linklere tıkladıgımda 404 bulunamadı hatası veriyor sebep ne olabilir acaba? teşekkürler. ilk defa yedekten site kurdum mysql yedeği ve dosyaları aynen attım.
Selam daltones, yardım istediğiniz sitenin linkini de yazarsanız bizde görmüş oluruz.
sef url desteğinin açık olup olmadığını kontrol et. muhtemelen kapalıdır. sen aç ve kaydet sonra yeniden dene.
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
teşekkürler arkadaşlar ben htcess dosyasını kurdugumda .htcess olarak kaydettim ama bulamıyorum simdi ftp de yok:-(
url sef dediğiniz ayarlar bumu acaba?
Arama Motoru Dostu Bağlantılar Hayır Evet
Apache mod_rewrite'ı Kullan Hayır Evet
Bağlantılara sonek ekle Hayır Evet
Konu Ugur tarafından (02-20-2010 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.
Cpanel yada hangi paneli kullanıyorsan ordan giriş yap dosya yöneticisinden görebilirsin istersen onu sil yenisini at ve ismini değiştir sonra seo çalışır....Yada şu yukarda yazdığın 3 şeyi kapat makalelerin açılır
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
teşekkür ederim deniz üstad harikasın valla evet onları kapatınca düzeldi
hep bölemi kalsın yoksa htcess dosyasını dediğin gibi yapimmi
çok teşekkürler.
joomlatr olmasaydı ahlimiz dumandı ben köylüye nasıl hesap vercekt.m![]()
Dediğimi yap SEO açmayı biliyorsun kabul ediyorum
htaccesi at ftpye adını değiştir sonra o 3 şeyide aç siten düzelmezse kapatırsın 3 şeyi...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
vallahi oldu şimdi normal url ler geri geldisen bu işi biliyon üstad eline saglık allah ne muradın varsa versin emeğinize ne kadar teşekkür etsek azdır.
Paylaş