Ya Sizce?

Joomla 1.0.x Temaları Kategorisinde ve Tema Çalışmalarınız Forumunda Bulunan Ya Sizce? Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> emagazin temasi ( oldukca eski ) bence sifir tema yapmaktan daha akkillica, Cok duz ve sade olmasi isimizi kolaylastiriyor. Ben ...

+ Konu Cevapla
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 7 ve 7

Konu: Ya Sizce?

Üyeliği Durduruldu Bedrettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ya Sizce?

emagazin temasi ( oldukca eski ) bence sifir tema yapmaktan daha akkillica, Cok duz ve sade olmasi isimizi kolaylastiriyor. Ben bu tema uzerinde biraz degisiklikler yaptim ve bu degisiklikleri gelistirmeye devam edecegim sanirim.

www.gultepe.net inceler, olumlu veya olumsuz goruslerini paylasirsaniz sevinirim.

JTR Kurucu Ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Girişi
    17

Evet biliyorum o temayı güzelleştirmişsin eline sağlık
    Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
    Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler

Üyeliği Durduruldu iYS-Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evet Tebrikler Baya Adam Etöişsin Temayı Yalnız Site Üzerindede baya bir uğraşman lazım Geleceği Parlak duran bir site..!

svy
    svy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Yeni Joomlacı svy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaş karalama olarak düşünme ama bence biraz karışık görünüyor. tema yüzünden içerikle pek ilgilenilmiyor.
    yinede emek vermişsin. tebrikler

Üyeliği Durduruldu Bedrettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exploit yedim ) Fazla tema bilgisi olmayan arkadaşlar fazla kurcalamayın... Hazır böyle olmuşken sürümü 1.5.x e yükseltcem

Yeni Joomlacı captie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok gariptir ki, ben de henüz yeni açtığım kişisel blogum için emagazine temasını kullanıyorum, ben de üzerinde kimi değişiklikler yaptım. 3 yeni modül pozisyonu ekledim, (content üstünde bir tane bile mod. pozisyonu yoktu) halihazırda pathway yoktu, pathway ekledim, başlıklardaki (h1 felan) css sorunlarını hallettim. bir de built-in rss feed ikonu gibi bir şey ekledim. şahsi kanaatim bayağı güzel oldu orijinal halinden, belki bi beğenen olur kullanır diye paket haline getirdim. eğer bu temayı beğenen var ise, indirip kullanabilirler.ayrıca pakedin içerisine orijinal psd dosyasını da koydum. link burada

cidden kullancak olan var ise, karşılaştıkları problemler için yardım da edebilirim. mesaj atın yeter.

Yeni Joomlacı ajaxokulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ..

Alıntı captie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok gariptir ki, ben de henüz yeni açtığım kişisel blogum için emagazine temasını kullanıyorum, ben de üzerinde kimi değişiklikler yaptım. 3 yeni modül pozisyonu ekledim, (content üstünde bir tane bile mod. pozisyonu yoktu) halihazırda pathway yoktu, pathway ekledim, başlıklardaki (h1 felan) css sorunlarını hallettim. bir de built-in rss feed ikonu gibi bir şey ekledim. şahsi kanaatim bayağı güzel oldu orijinal halinden, belki bi beğenen olur kullanır diye paket haline getirdim. eğer bu temayı beğenen var ise, indirip kullanabilirler.ayrıca pakedin içerisine orijinal psd dosyasını da koydum. link burada

cidden kullancak olan var ise, karşılaştıkları problemler için yardım da edebilirim. mesaj atın yeter.
    Merhaba Link Alabilirimiyim..

Tesekkürler Kolay Gele..