Evet biliyorum o temayı güzelleştirmişsin eline sağlık
Joomla 1.0.x Temaları Kategorisinde ve Tema Çalışmalarınız Forumunda Bulunan Ya Sizce? Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> emagazin temasi ( oldukca eski ) bence sifir tema yapmaktan daha akkillica, Cok duz ve sade olmasi isimizi kolaylastiriyor. Ben ...
emagazin temasi ( oldukca eski ) bence sifir tema yapmaktan daha akkillica, Cok duz ve sade olmasi isimizi kolaylastiriyor. Ben bu tema uzerinde biraz degisiklikler yaptim ve bu degisiklikleri gelistirmeye devam edecegim sanirim.
www.gultepe.net inceler, olumlu veya olumsuz goruslerini paylasirsaniz sevinirim.
Evet biliyorum o temayı güzelleştirmişsin eline sağlık
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
Evet Tebrikler Baya Adam Etöişsin Temayı Yalnız Site Üzerindede baya bir uğraşman lazım Geleceği Parlak duran bir site..!
arkadaş karalama olarak düşünme ama bence biraz karışık görünüyor. tema yüzünden içerikle pek ilgilenilmiyor.
yinede emek vermişsin. tebrikler
Exploit yedim) Fazla tema bilgisi olmayan arkadaşlar fazla kurcalamayın... Hazır böyle olmuşken sürümü 1.5.x e yükseltcem
çok gariptir ki, ben de henüz yeni açtığım kişisel blogum için emagazine temasını kullanıyorum, ben de üzerinde kimi değişiklikler yaptım. 3 yeni modül pozisyonu ekledim, (content üstünde bir tane bile mod. pozisyonu yoktu) halihazırda pathway yoktu, pathway ekledim, başlıklardaki (h1 felan) css sorunlarını hallettim. bir de built-in rss feed ikonu gibi bir şey ekledim. şahsi kanaatim bayağı güzel oldu orijinal halinden, belki bi beğenen olur kullanır diye paket haline getirdim. eğer bu temayı beğenen var ise, indirip kullanabilirler.ayrıca pakedin içerisine orijinal psd dosyasını da koydum. link burada
cidden kullancak olan var ise, karşılaştıkları problemler için yardım da edebilirim. mesaj atın yeter.
Paylaş