Xmap 1.2.6 Versiyonu yayınlandı.
Download
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Xmap Forumunda Bulunan Xmap 1.2.1 Bileşen Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> iso_manyak Nickli Üyeden Alıntı ben türkçeyi editleyemedim. nasıl editleniyor türkçe dil eklentisi hakkında detaylı açıklama yapan olursa memnun oluruz...
Xmap 1.2.6 Versiyonu yayınlandı.
Download
JFolder . ..
Arkadaşlar dil dosyasını yükleyemeyenler ftp den /public_html/administrator/components/com_xmap/language/ e girsinler turkish.php dosyasini silip verdiğim rar dosyası içindeki turkish.php dosyasını atsınlar. Karakterleri düzelttim sorun yok
teşekkürler dil dosyası çok güzel olmuş
Geçersiz etiket değeri
Bu XML etiketi geçersiz bir değer içeriyor. Lütfen düzeltin ve yeniden gönderin.
Hata Veriyor
Arkadaslar xmaptekı ayar kısmında hanı 3 link verıyor ya onu googla a verdım htmldekı lınkı sadece temanın indexınemı eklıcem ? + <head> alanınamı yoksa <body> alanınamı eklıcem ?
zip ten cıkarttım com_xmap ı kurmuyor
hatası alıyorum bi kaç kişi daha yazmış kimse cevaplamamışHata! Paket içerisinde XML kurulum dosyası bulunamadı
Yönetim panelinden baktığımda xmap eklentisi Türkçe karakter hataları ile dolu. Bunu düzenlemek için Türkçe dosyasını değiştirdiğimde ön panelde bazı düzelmeler oldu ise de eklenti ayarlar sekmesinde hatalar aynı şekilde duruyor. Ne yapmamı önerirsiniz?..
İlgilenebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla..
Konu ozerdir tarafından (03-18-2010 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yanlış anlatım
Ben yeni yükledim sadece anasayfadaki menüleri indeksliyor makaleleri indekslemiyormu Alphacontent kullanıyorum ayrıca nereye Xml dosyası olusturuyor bu xmap yardımcı olurmusunuz lütfen
1.2.7 sürümünü yükledim admin paneline klasör yüklenmedi. zipi açtım içinde xml yok ama yüklerken bi hata oluşmadı ve bileşenlerde gözüküyo ama eksik kısım varmı bilmiyorum ilk kez kullanıcağım için. yani admin component içinde com_xmap yok
Paylaş