Linux sunucuya geçin. Uğraşmayın windows ile. Bir çok eklentiyi çalıştıramaz hale gelirsiniz.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Windows Sunucuda Joomla Seo Çalıştırma Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> teacher05 Nickli Üyeden Alıntı "Ruler" , çok sağolasın. Anlattıklarını aynen yaptım ve çalıştı, Allah razı olsun kardeşim... demiştim ama sitede ...
Linux sunucuya geçin. Uğraşmayın windows ile. Bir çok eklentiyi çalıştıramaz hale gelirsiniz.
bilgiler çok faydalı..çok teşekkürler..
ben win host kullanıyorum apache kurulu-herşeyi son sürüm ancak artio joomlaSEF kurunca html dizini oluşturmuyordu (siteyi /tr dizinine kurduğum için .htaccess de oluşturabiliyorduk) onun dışında herşeyi ile sorunsuzdu seo konusunda
bu desteğinizle hallettik..yanlız burda atlanan bir mevzu var oda joomlasını /ek bir dizine ekleyen arkadaşlara gereken bir öneridir
aksi halde bu yöntemler anasayfa butonuna basıldığında çalışmamasına sebep olabilir sitenin o halinde uygulanması gereken mainmenuyu kopyalayarak
2. bir mainmenu2 oluşturmak ve onunda anasayfa karşılığına dış bağlantı url seçerek index.php olarak yazmak..bu şekilde sorunsuz çalışır
örnek bu sitelerimden birinde bu şekilde uyguladım çalıştı...eğer site reklama geçerse kaldırabilirsiniz..kusura bakmayın örnek olması açısından eklememde sakınca varsa..
ben linux host ile 4 yıl çalıştım 2000'den beri windows serverim var joomlada çözülmeyecek sorun bindebir denk geldim, sayesinde hostu geliştirdik
çözülmeyecek sorun yoktur yeterki birbirimize destek olalım..
tekrar teşekkürler
Konu Ugur tarafından (04-12-2010 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
merhabalar,
bütün gösterilen ayarları yapmama rağmen bir türlü .html eklentisini url lere eklemiyor joomla içinde ayarlarda da problem yok yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler
vipere arkadaşım
yaptığın siteye baktım aktif olarak çalışıyor
ben bu konu hakkında baya bir araştıma yaptım ama bir türlü aktif edemedim bana bu konuda biraz daha ayrıntılı yardımı olabilirmi
rica ediyorum
ama 1. sayfadaki ayarlar benim windows serverimde o şekilde yok ama hata sayfası özelleştirme var tabiki
nasıl yaptığınız hakkında bir bilgi vermenizi çokçok rica ediyorum joomlada herşeyi özdüm ama bunu bir türlü yapamadım ve neden olmadığı çözemedimve başka bir server geçmek istemiyorum
yardımlarını bekliyorum
kolay gelsin
ruler
bu dediklerini yaptım ama olmadı bu arada bu işlemin sonunda nasıl link html oluyor olmasına oluyor ama sayfa açılmıyor tekrar ana sayfaya dönüyor bu konuda nlamş değilimsayfanınhata vermesini sağlıyoruz sonra sayfanın index.php dönmesini stiyoruz ok ama hep ana sayfa çıkıyor tamam arama yukarıda searchbar da linkler html oluyor ama o sayfa açılmıyor hep ana sayfa
bu konuda daha fazla bir bilgilye sahibsseniz yardıma ihtiyacım var
şimdiden herkese teşekkürler
çok çok eline sağlık kardeşim. büyük bi dertten kurtardın benii..![]()
merhaba ozknckr
siz herhalde seo problemini çözdünüz windows server de ama ben bunu yapamadım benim beklentim
vipere arkadaşımın yardımı bekliyorum o çözmüş ve örnek bir site vardı
vipere bu mesajı okuyorsan biraz daha açıklayacı olarak ne yaptığın hakkında bilgi verirsen yani apache demişssin bu illa kurmak şartmı benim server firmamda bu yok sanırım ek klasör olayını yaptım denedim birkaç şey olmadı
birde bu 2. bir main olayı onuda biraz açarak anlatsan çok iyi
olur
senden yardımını bekliyorum
birde yönetici uğur bey neden verdiği siteyi kaldırdınız reklam olarak değil yapmış işte ben oraya bakarak eksiklerim noktasında bakıyordum yani ek bir klasöre atmış ve nasıl gözüktüğünü görüyorduk
bunda bir arkniyetmi var
nasıl ark niyet ben windows server çoğu eklemeleri kullanabiliyorum sadece en büyük prblem seo neden insanlara illa baskı yapıyorsunzu linuz geçmleri konusunda artı bunun satışınıda yapan bir firmamızn var bundan dolayımı o kişinin verdiği sitenn adını kaldırdınız
neden her yerde linux geçin linux a geçin diye baskınız dile getirmeniz var hemen çalışmaz linuz a geçin yapmış işte viper arkadaşımız
ben windows dan vazgeçmemm güvenliği çok çok fazla asıl linuxda hackliyorlar daha çok
neyse bence onun mesajında verdiği ste ismini değiştireceğinize
o arkadışın dediği gibi çözülmeyecek problem yoktur ben 12 seneden beri kullanıyorum bilgisayar yapısını biliyorum
linux Q ageçin
linux a geçin
linuxa geçin diyerek
herkese byebye
Geçmeyin sonrada windows sorunları ile bize gelmeyin. sunucu saglayıcınız çözersiniz sorunlarınızı. Biz destek vermiyoruz, verenler var tabiki karar sizin.
Paylaş