Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Linux sunucuya geçin. Uğraşmayın windows ile. Bir çok eklentiyi çalıştıramaz hale gelirsiniz.
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 16 Durum: Online Tecrübe Puanı: 0 |
bilgiler çok faydalı..çok teşekkürler..
ben win host kullanıyorum apache kurulu-herşeyi son sürüm ancak artio joomlaSEF kurunca html dizini oluşturmuyordu (siteyi /tr dizinine kurduğum için .htaccess de oluşturabiliyorduk) onun dışında herşeyi ile sorunsuzdu seo konusunda bu desteğinizle hallettik..yanlız burda atlanan bir mevzu var oda joomlasını /ek bir dizine ekleyen arkadaşlara gereken bir öneridir aksi halde bu yöntemler anasayfa butonuna basıldığında çalışmamasına sebep olabilir sitenin o halinde uygulanması gereken mainmenuyu kopyalayarak 2. bir mainmenu2 oluşturmak ve onunda anasayfa karşılığına dış bağlantı url seçerek index.php olarak yazmak..bu şekilde sorunsuz çalışır örnek www.umutdiyalizmerkezi.com bu sitelerimden birinde bu şekilde uyguladım çalıştı...eğer site reklama geçerse kaldırabilirsiniz..kusura bakmayın örnek olması açısından eklememde sakınca varsa.. ben linux host ile 4 yıl çalıştım 2000'den beri windows serverim var joomlada çözülmeyecek sorun bindebir denk geldim, sayesinde hostu geliştirdik ![]() çözülmeyecek sorun yoktur yeterki birbirimize destek olalım.. tekrar teşekkürler |
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhabalar,
bütün gösterilen ayarları yapmama rağmen bir türlü .html eklentisini url lere eklemiyor joomla içinde ayarlarda da problem yok yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler |
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
vipere arkadaşım
yaptığın siteye baktım aktif olarak çalışıyor ben bu konu hakkında baya bir araştıma yaptım ama bir türlü aktif edemedim bana bu konuda biraz daha ayrıntılı yardımı olabilirmi rica ediyorum ama 1. sayfadaki ayarlar benim windows serverimde o şekilde yok ama hata sayfası özelleştirme var tabiki nasıl yaptığınız hakkında bir bilgi vermenizi çokçok rica ediyorum joomlada herşeyi özdüm ama bunu bir türlü yapamadım ve neden olmadığı çözemedimve başka bir server geçmek istemiyorum yardımlarını bekliyorum kolay gelsin |
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
ruler bu dediklerini yaptım ama olmadı bu arada bu işlemin sonunda nasıl link html oluyor olmasına oluyor ama sayfa açılmıyor tekrar ana sayfaya dönüyor bu konuda nlamş değilimsayfanınhata vermesini sağlıyoruz sonra sayfanın index.php dönmesini stiyoruz ok ama hep ana sayfa çıkıyor tamam arama yukarıda searchbar da linkler html oluyor ama o sayfa açılmıyor hep ana sayfa bu konuda daha fazla bir bilgilye sahibsseniz yardıma ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkürler |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|