ben adrive'ı tavsiye ederim hem daha profesyonel bi hizmet hem de 50 gb alan verio Tıklayın
Genel Kategorisinde ve Internet Forumunda Bulunan Windows Live SkyDrive Nedir? Nasıl Kullanılır. Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Windows Live' ın hizmete sunduğu dosya deposu ile dökümanlarınızı ister saklayabilir ister arkadaşlarınızla istersenizde herkesle paylaşabilirsiniz. Parola korumalı çevrimiçi dosya ...
Windows Live' ın hizmete sunduğu dosya deposu ile dökümanlarınızı ister saklayabilir ister arkadaşlarınızla istersenizde herkesle paylaşabilirsiniz.
![]()
Parola korumalı çevrimiçi dosya deposu. Her yerde ve her zaman kullanıma hazır.
Dosyaları kendiniz için depolayın
Birden fazla bilgisayar mu kullanıyorsunuz? Sorun değil. Kişisel dosyalarınızı çevrimiçi ortamda depolayın ve istediğiniz yerden erişin.
Arkadaşlarınızla dosya paylaşın
Dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla veya ailenizde dosya paylaşmak, hepiniz paylaşılan bir klasöre dosya ekleyip dosyaları güncelleştirebildiğinizde çok kolaydır.
Herkesle dosya paylaşın
Bazı fikirler kendinize saklayamayacağınız kadar iyidir. Bunları yalnızca sizin güncelleştirebildiğiniz ortak bir klasörde paylaşın.
Kaynak
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
ben adrive'ı tavsiye ederim hem daha profesyonel bi hizmet hem de 50 gb alan verio Tıklayın
skydrive kullanıyorum, dosyaları paylaşabilme özelliğinin de olması güzel.
Adrive için de teşekkürler, hemen kayıt oldum![]()
rekor ya daha ötesi olmaz heralde
adriveda o tip sorunlar olmuyo en azından dosyanın ne kadarının yüklendiğini görebiliosun tabi dosya yüklenirken o browserda herhangi bi işlem yapamıosun gerçi de en azından ne kadr bekleyebilceini görüosun
Merhaba,
yukarıda bahsettiğiniz sistemin joomla ile uyumlu modülü yada bileşeni var mı
Paylaş