Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 66 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arkadaslar ornek ektakı gıbı web sıtesının ılk acılısta magaza bannerlı flaslı turkce ıng olmasını ıstıyorum turkceye tıklandıgında anasayfa hakkımızda resımler sıparıs onlıne e-tıcaret iletisim olmasını ıstıyorum ek resımdekı gıbı duzenlemeyı nasıl yaparım anlatırsanız sevınırım tesekkur ettım
Konu Tamer Okuşluk tarafından (06-22-2009 Saat 09:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kunu başlığı tüm karekterler büyük harf olduğundan değiştirilmiştir. Dersler bölümüne açıldığından dolayı taşınmıştır |
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.410 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bunu blue voda website builder ile yapabilirssin ama forum dosyalarını forum adlı bir dizine atacaksın program sana html kodunu veriyo sen görsel olrak hazırlıyosun maile linke yönlendirmede var imagesi felanda ana dizine atarsın olur biter
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|