web sayfamı göremiyorum
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Forumunda Bulunan web sayfamı göremiyorum Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Tekrar Merhaba ,
Sorunun kaynağını buldum ancak net çözümünü henüz bulamadım daha doğrusu kodları inceleyecek vaktim olmadığından şu an , ...
-
Yeni Joomlacı
Cevap: web sayfamı göremiyorum
Tekrar Merhaba ,
Sorunun kaynağını buldum ancak net çözümünü henüz bulamadım daha doğrusu kodları inceleyecek vaktim olmadığından şu an , sayfa yine gitti ve tek sorun şu ;
index.php sayfasının en sonundaki
/**
* RETURN THE RESPONSE
*/
bölümünden sonraki kodlar bozuluyor , aslında orada
echo JResponse::toString($mainframe->getCfg('gzip'));
kodundan sonraki bölümü silmek yeterli oluyor , ama bu kod nereden ne şekilde geliyor onu bulabilmiş değilim henüz .
Neden kaynaklandığını bilen varsa şimdiden teşekkür ederim .
-
Yeni Joomlacı
Arkadaşlar, aynı problemi ben de bugün itibari ile yaşamaya başladım. Ben sitemin full yedeğini almıştım daha önceden. Dosya ve klasörleri ilk önce ftp den üzerlerine yazdırdım. Ancak sayfa bembeyaz ve bomboş bir biçimde gelmeye devam ediyordu. Daha sonra phpmyadminden aldığım yedekteki database i geri yükledim.Ve sitem eskisi gibi açılmaya başladı.
Ancak ben şimdi yedeği aldığım tarih ile bugün arasındaki haberlerimi tekrardan girmek istemiyorum. Acaba database de sıkıntı yaratan yeri bulmam mümkün mü ya da hangi tabloya bakmam gerekir?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler...
-
Kıdemli Joomlacı
az çok bilgime dayanarak söylüyorum ki lütfen ftp cpanel ve admin şifrelerinizi daha güvenli hale getiriniz. sorun kendi kendine düzelmez. mutlaka ters giden birşeyler vardır. ayrıca günlük veritabanınızı yedekleme yapın.
-
Yeni Joomlacı
bende database şifresini değiştirdim eski şifreyi unuttum
site açılmıyordu haliyle joomla kurarken oraya databse adı kulanıcı adı şifre felan yazıyoruz o kısım değişmemiş oluyor eğer site mysql ulaşamıyorsa ftp den giriş yaparak ana dizinde configuration.php bulup
var $user = 'db_user';
var $db = 'db_ismi';
var $password = 'user_pass'; yenilikleri yazmak sorunu çözüyor.