Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..

Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.

web sayfamı göremiyorum

Tekrar Merhaba , Sorunun kaynağını buldum ancak net çözümünü henüz bulamadım daha doğrusu kodları inceleyecek vaktim olmadığından şu an , sayfa yine gitti ve tek sorun şu ; index.php sayfasının en sonundaki /** * RETURN

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-11-2009, 20:56   #21
Kullanıcı Adı:

YAKUZA

YAKUZA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvanı: Yeni Joomlacı

Durum: Offline

Tecrübe Puanı: 0

Standart Cevap: web sayfamı göremiyorum

Tekrar Merhaba ,

Sorunun kaynağını buldum ancak net çözümünü henüz bulamadım daha doğrusu kodları inceleyecek vaktim olmadığından şu an , sayfa yine gitti ve tek sorun şu ;

index.php sayfasının en sonundaki
/**
* RETURN THE RESPONSE
*/
bölümünden sonraki kodlar bozuluyor , aslında orada

echo JResponse::toString($mainframe->getCfg('gzip'));

kodundan sonraki bölümü silmek yeterli oluyor , ama bu kod nereden ne şekilde geliyor onu bulabilmiş değilim henüz .

Neden kaynaklandığını bilen varsa şimdiden teşekkür ederim .
Alt 11-03-2009, 01:36   #22
Kullanıcı Adı:

fbasaris

fbasaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar, aynı problemi ben de bugün itibari ile yaşamaya başladım. Ben sitemin full yedeğini almıştım daha önceden. Dosya ve klasörleri ilk önce ftp den üzerlerine yazdırdım. Ancak sayfa bembeyaz ve bomboş bir biçimde gelmeye devam ediyordu. Daha sonra phpmyadminden aldığım yedekteki database i geri yükledim.Ve sitem eskisi gibi açılmaya başladı.
Ancak ben şimdi yedeği aldığım tarih ile bugün arasındaki haberlerimi tekrardan girmek istemiyorum. Acaba database de sıkıntı yaratan yeri bulmam mümkün mü ya da hangi tabloya bakmam gerekir?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler...
Alt 11-03-2009, 09:02   #23
Kullanıcı Adı:

KRAL46

KRAL46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvanı: Kıdemli Joomlacı

Durum: Online

Tecrübe Puanı: 2

az çok bilgime dayanarak söylüyorum ki lütfen ftp cpanel ve admin şifrelerinizi daha güvenli hale getiriniz. sorun kendi kendine düzelmez. mutlaka ters giden birşeyler vardır. ayrıca günlük veritabanınızı yedekleme yapın.
Alt 11-13-2009, 23:45   #24
Kullanıcı Adı:

odtumath

odtumath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende database şifresini değiştirdim eski şifreyi unuttum site açılmıyordu haliyle joomla kurarken oraya databse adı kulanıcı adı şifre felan yazıyoruz o kısım değişmemiş oluyor eğer site mysql ulaşamıyorsa ftp den giriş yaparak ana dizinde configuration.php bulup
var $user = 'db_user';
var $db = 'db_ismi';
var $password = 'user_pass'; yenilikleri yazmak sorunu çözüyor.

Bookmarks

Seçenekler
Stil