Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ana dizinde yer alan "index.html" dosyasını silmeniz yeterli olacaktır
|
|
|
|
#12 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
bende de aynı şey oluyor..dediğiniz gibi index.html dosyasını sildim site daha bos zaten bisey yok sadece bi kac modul kurmustum belki onlar yuzundendir diye onları da sildim ama değişen bir şey olmadı ne yapmak gerek yardım edebilirseniz cok sevinirim cok teşekkür ederim |
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 46 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet arkadaşlar demekki benim siteyide hacklediler 15 gündür düzeltemedim kapalı duruyor
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Video Dersler Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 939 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
arkadaşlar boş sayfa siteniz hacklendi anlamına gelmez.
![]() yüklediğiniz bir modül bileşen yada pluginden kaynaklanan bir uyumsuzluk sözkonusu olabilir.yani düzenli yedeklerinizi alın dememizdeki gaye de işte bu böyle bir durumda en son yedeğinizi yükleyip sitenize tekrar kavuşabilirsiniz. lllllüttttfen düzenli yedek alın...
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
anlıyorum yedeklemek önemli fakat ben içinden çıkamadım acelem olduğu için de baştan kurdum..şu anda tamamen bombos..içinde hiç bir şey olmadığı halde yine de "önizleme"ye tıklayınca bu meşhur beyaz sayfa cıkıyor
yani yeni kurulmus halinde bile bu sorun oluyorsa..aklıma tek sey geliyor o zaman ben kaldırmadan önce eski kurdugumu..acaba silmem gereken tüm dosyaları silemedim mi??(public_html nin icindeki) admin paneline giriste bi sorun yasamıyorum..ama bu sorunu da ortadan kaldıramıyorum
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba ,
Öncelikle bende yeni bir joomla kullanıcısı olarak aranıza katıldım , internetteki bir çok forum sayfasından çok daha iyi olduğunu gördüğümden buradayım . ![]() nevinbilir in yaşamış olduğu sorunu bende yaşıyorum , baya bir araştırdım ama sonuç olarak buraya yazmaktan başka çarem kalmadı , Joomla kurulumunu yapıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorum , Tema mı yüklüyorum içerikleri hazırlıyorum , hiç bir sorun yok . Ancak , belirsiz bir gün veya saat te genel de 24 saat içinde oluyor . En son çalışır halde bıraktığım sayfam bir bakmışım yok . Tek bilgi şu , <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD> <BODY></BODY></HTML> herhangi bir hata yok uyarı yok , Lakin Admin panel çalışıyor . Database de herhangi bir sorun yok . 1.5.11 TR versiyonunu kullanıyorum . Geçen gün şunu farkettim kurulum dosyalarını tekrar kopyaladığımda geçici olarak sorun düzeldi sayfa yine çalışmaya başladı yine hiç bir sorun yok . Ancak dün gece bıraktığımda hiç bir sorun yoktu , sabah kalktığımda sayfa yine <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD> <BODY></BODY></HTML> Versiyonel bir sorun mudur anlayamadım , internetten bir diagnostic test buldum ve uyguladığımda hemen hemen hiç bir sayfanın çalışmadığını görüyorum . Büyük ihtimal ile benim yanlış yaptığım bir şeyler vardır ama ne onu ne kadar arasam da bulamıyorum , sizin tecrübelerinizden faydalanmaktan başka çarem kalmadı. Bu arada bu bahsettiğim kurulumu hiç abartısız 10 kere yaptım ve her seferinde aynı sorunla karşılaştım . Not : Hosting hizmetini de kendim vermektedyim
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
İşte bakın daha size sorunumu yazalı 30 dk olmadan şimdi sayfa çalışıyor , ama bu arada tek bir yaptığım şey vardı index.php yi yeniden yükledim . Sanırım sayfa ondan dolayı geri geldi ama yine gidicek kesinlikle o kadar eminim ki ...
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bunun nedeni ftp ye bağlanın www klasörünün içindeki index.html'yi kaldırın yada uzantısını değiştirin bu defa direk index.php görünecektir..
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar ikinciyi sayfayı farketdşm ondan verilen cevabı tekrar vermişim (: kusura bakmayın
|
|
|
|
#20 |
|
En son index.php yi yeniden yükledim , düzeldi . kısa süre içerisinde gitmedi yarın sabahtan ilk işim kontrol edip sizlere de bilgi vermek olucak .
Bu arada /www diye bahsemiş olduğunuz aynı zamanda httpdocs dimi ? |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|