olay şu adreste anlatılıyor ama sizin bildiginiz baska bişeyler varsa onu bilmek istedim, anlatım ingilizce bu arada
Using Joomfish 2.0 with Joomla 1.5 & VirtueMart 1.1 - stockvault.net
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan virtuemart joomfish eklentisi Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar merhaba bu virtuemart 1.1.2 joomfish 2.0.3 kullanıyorum bu virtuermartın joomfish eklentisi nerden bulurum acaba şimdiden teşekkürler, forumda gördüm diye ...
arkadaşlar merhaba bu virtuemart 1.1.2 joomfish 2.0.3 kullanıyorum bu virtuermartın joomfish eklentisi nerden bulurum acaba
şimdiden teşekkürler, forumda gördüm diye hatırlıyorum ama yarım saattir bakıyorum bulamadım
olay şu adreste anlatılıyor ama sizin bildiginiz baska bişeyler varsa onu bilmek istedim, anlatım ingilizce bu arada
Using Joomfish 2.0 with Joomla 1.5 & VirtueMart 1.1 - stockvault.net
Google çeviri hizmetini kullanın.
Kendin pişir kendin ye
size anlatayım şimdi nasıl alacağını, öncelikle ben 1.5.14 kullanıuyorum virtuemart 1.1.2 joomfish 2.0.3 bunlar hazır zaten kuruluydu sadece virtue mart olmamıştı. bazı sitelerde illa diyo ki işte şu versiyonlar olması lazım diye alakası yok. son versiyon ise sorun yok ,
öncelikle;
http://joomlacode.org/gf/download/fr...Mart_1.1.3.zip
buradan dil paketlerini indirip yüklüyoruz ben sadece ingilizce ve türkçe kullandıgım için ikisi zaten vardı dil dosyaları olmayanlar buradan alıp ftp den ilgili alana atabilirler dosyaları ; /administrator/components/com_virtuemart/languages buraya yani
phpmyadmin denki ''jos_vm_product_attribute_sku table'' bu tabloya girip sql sorgusu oluşturuyoruz o da şu;
" ALTER TABLE `jos_vm_product_attribute_sku` ADD `attribute_sku_id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY FIRST ; "
ondan sonra ;
https://www.joomfish.net/forum/download/file.php?id=158 dosyayı indirip açıyoruz zipten çıkarıyoruz, şuraya atıyoruz, ben ordaki dosyaları yedekledim ne olur ne olmaz diye sonmradan sorun olursa geri yerine koyabilesiniz.
/administrator/components/com_joomfish/contentelements buraya atın.
bu kadar joomfish e girince artık virtue mart bölümleri de geliyor sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
kolay gelsin herkese
yaptım saol ugur,
çözüldü bu konu
phpmyadmin denki ''jos_vm_product_attribute_sku table'' bu tabloya girip sql sorgusu oluşturuyoruz o da şu;
" ALTER TABLE `jos_vm_product_attribute_sku` ADD `attribute_sku_id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY FIRST ; "
Peki bunu nasıl yapıyoruz? Phpmyadmine girdim ordan o tabloyu buldum SQL tıklayıp çıkan yere paste yapıyorum fakat nasıl kaydedicez?
jos_vm_product_attribute_sku isinli tabloyu bul ona tıkla,
açılan ekranda yukarda menude sql i tıkla,
ALTER TABLE `jos_vm_product_attribute_sku` ADD `attribute_sku_id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY FIRST ;
kodunu yapıştır
sağ aşada git diye bi tuş var GİT yazar ona tıkla,
bu kadar sadece
başka bi site içinde yaptım arada aklıma geldi de , unutmuşum iyi oldu buraya yazdığım![]()
kaannn bey yardımınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun... tam aradığım sorun idi..
Rica ederim, ben de azım oldukça buraya gelip bakıp bakıp yapıyorum![]()
Paylaş