Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Bileşenleri Forumunda Bulunan Virtuemart 1.1.4 Sürüm İçin Türkçe YamaKonusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Virtuemart 1.1.5 sürüm için tamamen yeni dosyalar sıfırdan çevrilmiştir.
Çeviri Oranı: Tahmini olarak %95 civarıdır bazı dosyalar %100 türkçeye çevrilmiştir.
...
Virtuemart 1.1.5 sürüm için tamamen yeni dosyalar sıfırdan çevrilmiştir.
Çeviri Oranı: Tahmini olarak %95 civarıdır bazı dosyalar %100 türkçeye çevrilmiştir.
Karakter Sorunu: Kendi sitemde kullanıyorum ne admin panelde nede site arayüzünde hir bir türkçe karakter sorunu yoktur.
Çeviri Sürecekmi?: Evet tamamen tükçe olana kadar çeviri sürecek.
Lütfen çeviri hatalarını ve diğer dil paketi sorunlarını bildirin gerekli düzelmeleri yapayım. Teşekkürler.
1.1.4 sürüm ile 1.1.6 sürüm arasındaki faklar bir dil dosyasındaki düzeltme ile giderilmiştir ayrıca bir kaç
düzeltme daha yapılmıştır (örn:"Temin ve Teslimat" süresi kısmının çevrilmediğini farkettim ve çevirdim.
Konu Musty28 tarafından (12-01-2010 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir.
Sebep: 1.1.6 sürüm yükseltme
Türkçe dil dosyasında ve virtuemartta bir sorun yok ki zaten kullanıyorum. Ayrıca cpanel ile ilgisi nedir? Hemen hemen %90 küsür Türkçe tıklayın o görünmeyen linke gerisi kolay.
Paylaş