Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 66 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
slm arkadaslar
ben joomla 1.5.11 kullanıyorum buna virtuelmart manuel kurulum olarak virtuelmart 1.1.3 indirdim.burda yapmam gereken nedır acıklamalarda - 1 adet virtuemart bileşen (bu hangısı oluyor asagıda dosyanını ıcı var ) - 13 adet virtuemart modül - 2 adet virtuemart plugin ve Virtuemart kurulum kitabı (pdf) Bu eklentileri kurup aktif ediniz --------------------- indirdigim klasorun ici administrator components modules pluginss readme virtuelmart.installtion |
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Manuel Virtuemart Kurulumu Resimli 1.5.x arama yapınız . resimli anlatım
#3 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 66 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
oyle yaptım zaten olmadı klasorun ıcınde 6 tane dosya var resimli anlatımda 3 dosya gosterıyor anlamadıgım yer orası zaten
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Doğru eklentiyi indirdiğinize emin olunuz ben kendim indirip yapmıştım...
#5 |
|
allahaskına tam anlatacak bırısı yokmu ugrasıyorum olmuyor
joomla appserv ıcındekı www nun ıcıne virtuelden manuel ındırdıgımız dosyanın ıcınde administrator var onuda ekicekmiyiz iyice kafam durdu ve bisi yapamıyorum |
|
|
#6 |
|
eklebti dogru virtuelmart 1.1.3
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|