Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba.
Özellikle bilmeyenler için tam bir baş belası olan "Dosya Yükleme Hatası" adına sessiz bir videolu ders hazırladım. Özellikle boyutu diğer bileşenlere göre büyük olduğu için de kobay olarak RS Gallery bileşenini seçtim ve onun sisteme yüklenmesini (Önce sisteme ftp ile bağlandım tabii ki.) adım adım gösterdim. Videoyu birkez dikkatlice izlemeniz yeterli. Burada dikkat etmeniz gereken esas nokta , kurulumda izlenen adımlardır.Bu mantığı kavradıktan sonra diğer bütün dosyaları aynı mantıkla sisteminize kurabilirsiniz. İyi seyirler. Hakan. Dosya Yükleme Hatası Kesin Çözümü_Forum.Joomlatr |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dosya yükleme, hatasi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|