index.html yi değil index.php yi açmalısınız...
Çöp Kutusu Kategorisinde ve Çöp Tenekesi Forumunda Bulunan Tema html Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Selam arkadaşlar, Temamda html' ye google kodlarını eklemek istiyordum fakat html' yi açınca body head bölümlerinin olmadığını gördüm. Temam ücretsiz ...
Selam arkadaşlar,
Temamda html' ye google kodlarını eklemek istiyordum fakat html' yi açınca body head bölümlerinin olmadığını gördüm. Temam ücretsiz bir tema adresi .
Bu tür normalk html dosyası olmayan temalara analytics vb. kodları nereye ekliyoruz acaba?
Hayırlı günler...
Konu Ugur tarafından (02-08-2010 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
index.html yi değil index.php yi açmalısınız...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Bende index.php' den bahsediyorum zaten hocam.
Analitik kodu yokmu temanın html (index.php) dosyası içine kopyalanması gereken. Benim temada html dosyasında body yada head yok yani html içeriği şöyle;
<?php if (!function_exists("T7FC56270E7A70FA81A5935B72EACBE 29")) { function T7FC56270E7A70FA81A5935B72EACBE29($TF186217753C37B 9B9F958D906208506E) { $TF186217753C37B9B9F958D906208506E = ..................ve bu şekilde devam ediyor. Body head falan yok.
Bu durumda head altına yapıştırılacak analitik kodunu nereye koymam gerekiyor?
Arkadaşım extensions.joomla.org git analytics araması yap. Eklentiler var. Yok olmaz diyorsan yapımcısına sor temanın
Kilit
Paylaş