css dosyasında #header bunu arat orda height ayarını yükselt with ayarını azalt yükselt tam logona göre ayarlar oturması gerek....
Joomla 1.5.x Temaları Kategorisinde ve Tema Sorunları Forumunda Bulunan tasarım bozuklugu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar benim yaptıgım sitede joomlanın klasik temasını kullandım fakat header alanında logoyu 100 px den büyük yapınca sayfanın kenarlarında banner ...
Arkadaşlar benim yaptıgım sitede joomlanın klasik temasını kullandım fakat header alanında logoyu 100 px den büyük yapınca sayfanın kenarlarında banner alanının çizgileri ters olarak çıkıyo resim aşşagıdadır bunu nasıl düzelte bilirim yardımcı olursanız çok makbule gecer şimdiden teşekkürler...
![]()
css dosyasında #header bunu arat orda height ayarını yükselt with ayarını azalt yükselt tam logona göre ayarlar oturması gerek....
Konu deniz1429 tarafından (04-09-2009 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
hocam denedim fakat olmadı napabilirim resimde gördüğün gibi iki kulak çıkıyo kenarlardan
Paylaş