ewt seninde dediğin gibi kullandığın modullerderin etkisi vardır...
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Forumunda Bulunan [Soru] : Sitem Yavaşladı Neden Olabilir Acaba? Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> merhaba arkadaşlar bir sorum olacak Joomla 1.5 kullanıyorum. ilk başta sitem gayet hızlı bir şekilde çalışıyordu fakat sonradan yavaşladı. kullandıgım ...
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak Joomla 1.5 kullanıyorum. ilk başta sitem gayet hızlı bir şekilde çalışıyordu fakat sonradan yavaşladı. kullandıgım modüllerden mi olsa gerek? site adresi bi ilgilenirseniz sevinirim.
Konu Ugur tarafından (02-08-2010 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
ewt seninde dediğin gibi kullandığın modullerderin etkisi vardır...
sunucunda paylaşımlı kullanıcı sayısı arttıysa o da senin hızını düşürür
Sitendeki flash yüzündendir muhtemelen![]()
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
vallahi babacanlar değiştirdiğim joomturk kullanıyorum temayı ja prity olarrak ayarladım flash yok onda orjinal hali gine bi hızlanma yok sorun flashda deil modullerde sanırım vinaora visitor counterden süpheleniorum bu modül hakkında iblgisi olan warmı?
sitenin databesi şişmiştir..... kullanıcılardan dolayı....
[ÇÖZÜM] : kendim buLdum
Arkadaşlar mod_yadoviz döviz kurları modülü sitemi yavaşlatıyormuş bunu modülleri teker teker kapa aç yoluyla çözdüm. mod_yadoviz modülünü kullanan bütün kullanıcıların dikkatine.. Direkt modülü de suçlamıyorum benim hosttan kaynaklanan bir problem de olabilir bilginize.
Paylaş