Yeni sürüm yayınlandı. İlk mesaj güncellendi. Joomla Türkiye - Sobi2 RC 2.9.2.3 - Joomla Dizin Bileşeni
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Sobi2 Forumunda Bulunan Sobi2 RC 2.9.2.2 Joomla 1.5 Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> mavisakalcik Nickli Üyeden Alıntı tr dil paketini kurmuyor ne hikmetse. Aynen... Yükseltme yapan arkadaşlar TR dil dosya yedeğinizi alın. Hatta ...
Yeni sürüm yayınlandı. İlk mesaj güncellendi. Joomla Türkiye - Sobi2 RC 2.9.2.3 - Joomla Dizin Bileşeni
Konu KaYRa tarafından (10-06-2009 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
Link Çalışmıyor İndiremedim![]()
Sadece kayıtekleme - arama ve listelemede örnegin postcode yazmasına ayar olduysanız buyurun çözümü .
Sorun dil dosyası ile alakalı değil.Admin Panelinden Bileşenlerden Sobiye gir,
Yapılandırmaya tıkla Custom Fields Yönetimine tıkla orada sağda bu kayıt formunda geçen alanların başlıkları var.Oradan örneğin Street e tıkla Alan Etiketi dili street yazıyor onu Cadde yap kaydet diğerleri içinde bunu uygula tmm dır kolay gelsın arkadaşlar
açtığım başlık kapalı olduğu için kayra'ya buradan teşekkür ediyorum. emeğin ve yüreğine sağlık. sobi2'yi kurdum. teşekkürler.
Sobi2 RC 2.9.2.4 versiyonu yayınlandı.
JFolder . ..
ben siteme anlaşmalı olduğum otelleri ve bunlara ait resimleri eklemek istiyorum, sobi benim işime yarar mı ya da başaka bir bileşenmi kullanmalıyım?
Demosuna bakarsanız yarayabilir. Sitesine gidip bakın.
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
sobi2 sayesinde rahatlıkla yapabilirsin. Kayıt özelliğini kapatırsın sadece admin panelinden istediğini girersin sef eklentisi ile html yaparsın gallery eklentisi ile de resimleri gösterirsin. İşini görür süper bir bileşen.
Bu arada 21 - 27 yada 21 - 25 haziran için ucuz bir otel önerin var mıdır ? (Balayı için)
Hem kaliteli olcak hem ucuz olcak nasıl olcaksa![]()
Paylaş