Sitesinden gelmişsin arkadaşım. Bu geçişler için google arama yapmalısın. convetorler olabilir.
İyi günler
vBulletin & SMF & Fireboard Kategorisinde ve Fireboard Forum Forumunda Bulunan SMF'deki içeriğimi Fireboard'a nasıl aktarırım? Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkakadşlar dün 8 saatimi bugün de 10 saatimi bu konu için harcadım.3200 kişilik ve 140 000 mesajlık smf forumumuz vardı ...
Arkakadşlar dün 8 saatimi bugün de 10 saatimi bu konu için harcadım.3200 kişilik ve 140 000 mesajlık smf forumumuz vardı ancak bildiğiniz gibi joomla ile çok ayrık duruyor, kulanıcıların ayrı ayrı üye olması gerekiyor.Fireboard forumu inceledim tam aradığımız bileşen olduğunu farkettim üstelik sitemizdeki jomsocial ile de uyumlu.Artık kurmak şart olmuştu ne var ki kolay olmadı olmayacak...
Konuyla ilgili www.bestofjoomla.com'u didik didik ettiysem de sürekli farklı hatalar ile karşılaştım.En son bunun için yazılmış bir aktarma scriptini kullanırken şöyle bir hata aldım:
Populating Categories...
OK...categories and boards imported successfully!
Populating 130531 messages into FireBoard.
Category: does not exist in FireBoard!!!
İnanın çıldırmak üzereyim...İster bu yöntemle olsun ister başka bir yolla olsun yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler joomlatr.org ailesi...
Sitesinden gelmişsin arkadaşım. Bu geçişler için google arama yapmalısın. convetorler olabilir.
İyi günler
Teşekkürler Emre Bey , hata aldığım yönetmde converter kullanıyordum zaten.2 gündür google'ı arıyorum, kendi çabalarımla sonuç alamadığım için teknik bilgisi daha fazla olan birinden yardım alayım dedim.Yine de saolun.
Arkadaşlar hala yardımlarınızı bekliyorum, fazlasıyla önemli bi konu benim için...
İnşallah konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar vardır. Tekrardan kolay gelsin
jomsocial lisanslımı arkadaşım?
Fireboardı Tavsiye Etmem ben kullanıyorum ama pişmanın bende fb den başka foruma taşıyacam bu haberi oku ne demek istediğimi anlarsın. http://forum.joomlatr.org/habere-bak...ndi-t9405.html
evvela şunu ben de söylemeliyim ki Fireboard'u önermem. eğer yerleşmiş bir forumunuz varsa öylece kalsın. nacizane fikrim bu...
diğer konuya gelince; ingilizcesinden anladığım kadarıyla konular taşınmış fakat fireboard da kategori olmadığını söylüyor. size tavsiyem phpmyadmin de tablolara bir gözatın. yani jos_category tablosu olması lazım.
bunu tavsiye etmemin sebebi ben Fireboard'u vBulletin'e taşımak isterken de buna benzer bi hata vermişti. tablolardan kategorilerin isminde bazı farklılıkar yaptım ve sorun hallolmuştu. belki sizinki de o türlü bir şey olabilir.
tabi şunu söylemeliyim ki bu konuda uzman değilim. siz yine de emin olup bir şeyler yapın. ben sadece tahmin yürüttüm.
3200 kişi ve 140 000 mesajla fireboard'a geçersen pişman olursun söyleyeyim. Fireboard küçük siteler için basit bir forum sistemidir.
bu sayfada jfusion ın joomla ve smf forum demo entegresi var
JFusion - Jfusion test SMF board - Index
ama jfusion henüz beta sürümünde.
yakında sorunsuz sürümü cıkar.
Paylaş