oraya başka bir modül ata ve bak bakalım görünüyormu.
görünüyorsa senin kullanmak istediğin modülde sorun olabilir
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Forumunda Bulunan Sitenin orta kısmında hiçbir modülü göremiyorum 2 Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Sayın yönetici arkadaşlar bu dediğiniz yöntemi zaten biliyorum. yani gibi yapıp bakmayı biliyorum ve bunu yaptğım halde sitemde modül pozisyonunu ...
Sayın yönetici arkadaşlar bu dediğiniz yöntemi zaten biliyorum. yani gibi yapıp bakmayı biliyorum ve bunu yaptğım halde sitemde modül pozisyonunu görebidiğim halde o modül pozisyonunu gösterebildiğim halde yine de görünmüyor. Acaba başka nenden olmuş olabilir diye sormuştum ama sağolsun yönetici arkadaşlar konumu kapattılar...
oraya başka bir modül ata ve bak bakalım görünüyormu.
görünüyorsa senin kullanmak istediğin modülde sorun olabilir
Başka bir modül de atadım görünmüyor. En fazla gösterebildiğim Flash uygulamalı bir slayt idi o da yarım yamalak görünüyordu. Temam da avian ii_l. Acaba başka sorunlar da mı var...
o zaman başka bir tema yükle ve varsayılan olarak seç
bak bakalım o temada cıkıyormu
kullandığın temada sorun olabilir
Hocam http://forum.joomlatr.org/sitenin-or...rum-t8550.html konu açmışın arkadaşalr yardımcı olmuş. Tekrar bir konu açmayınız.
+
Ücretli eklentilere destek vermiyoruz sitesinden alacaksınız.
tamam da denediğim tüm temalarda da modül görünmüyor. Acaba index.php dosyasının kodlarıyla oynama mı yapsam
Paylaş