Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba arkadaşlar,
site taşımak diye arattım ama hep local hosttan internet hostlarına taşıma bahsedilmiş. Ben bir pc den başka bir pc ye localhost olarak joomlayı nasıl taşıyabilirim ? Konu Ugur tarafından (06-15-2009 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: localhost Mesajlar: 204 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
bilgisayarının php anlaması için kurdugun easy php ,wamp server vs. gibi progu taşımak istediğin pc ye kur.taşıyacağın dosyaları gereken yerlere yukle.veritabanı yedeğinide phpmyadmin kullanarak içe aktar çalışır sanırım
![]() genel mantık böyle anladığım kadarıyla... //selametle
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bilgi için teşekkürler deneyceğim bakalım
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.410 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Lütfen kunu açmadan arama yapınız defalarca açıklandı . Forum kurallarını okuyunuz localhost desteğide verilmiyor ayrıca derslere konu açtığınızın farkında değilsiniz sanırım
| Stil | |
|
|