Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 130 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.236 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
bitmemiş bu tasarım hele bi bitir çocuğuna isim koyarız.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Kayra koyar ismi rockcılardan
|
|
|
|
#4 |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
umarım başarılı bir sonuç alırsın.
Kolay gelsin.
|
#5 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 816 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
ben bilim bu sitenin ismini Amon amarth
)) Ne demiş ünlü atamız kayraaa... at, avrat, amon amath...
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 130 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
heh tasarımı değiştim yarısıda bitti temanın o oval kenarlar öldürdü beni sağ sol orta yapıyorm ortadaki arkaplanı tamamen kaplıyor sonunda ust orta alt olmak üzere üçe böldüm onlarıda içlerinde sağ sol orta diye üçe : paddingle hallettimortayıda inşallah enkısa sürede biter
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bence güzel bir sonuç çıkacak gibi ortaya... Kolay gelsin.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 1.128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Hadi Bakalım Son Halini Bekliyoruz
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|