Firefox kullan web developer eklentisini kur yaparsın.
Joomla 1.5.x Temaları Kategorisinde ve CSS Forumunda Bulunan Satır aralarını açma ? Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar, Bu ücretsiz temada menülerdeki fontu bold yapmak ve satır aralarını biraz daha açmak istiyorum.css de neredeyse her font ...
Merhaba arkadaşlar,
Bu ücretsiz temada menülerdeki fontu bold yapmak ve satır aralarını biraz daha açmak istiyorum.css de neredeyse her font gördüğüm yere bold denedim ama bir türlü kalın yazı yapamadım.css dosyasını buraya ekledim,yardımcı olan olursa çok sevinirim...
Ana menu,haberler,en çok ziyaret edilenler vs. alanları editlemek istiyorum sadece... Yardım edebilen bana yolunu söylerse daha çok sevinirim,editleyip göndermeye gerek yok...
şimdiden teşekkürler.
Firefox kullan web developer eklentisini kur yaparsın.
firefox da yeni firebug kurdum,tamer hocanın editleme başlığı altında bulup,aynı şey mi bahsettiğinizle. ? onunla yapamadım çünkü.
web developer farklı birşey mi ?
İsimler farklı eklentide farklı indirip deneyin.
Hocam,teşekkürler,sayenizde yeni bir eklenti öğrendim,ama bahsettiğim olayları nasıl yapacağıma dair bir ipucu olmadan ben eklentiye bakıyorum eklenti bana...
Hani armut piş ağzıma düş demiyorum,ama web developer ın şu bölümü ile yazı stili değişir,bu bölümünden satır arası açılır diyebilirseniz daha da memnun olurum...
çok zamanınızı almayacaksa tabi...
daha doğrusu,css i dreamweaver da editlemekten daha fazla ne yapabileceğini anlayamadım web geliştiricinin... iyi kötü deneme yanılma ile başka temalarda oynama yaptım ama bu tema yapısı biraz karışık geldi sadece...
teşekkürler.
up....hala çözemedim,yardım bekliyorum arkadaşlar...
Kardeş firebug kurulu ise siteni firefox ile aç.Açılınca sağ tıkla - en altta - elemanı teftiş et var ona tıkla sayfanın altında iki bölüm açılcak sol taraftaki htlm body kodlarının bulunduğu kısım,sağ tarafta ise style kodları var bunları karıştır bulursun.Yine açılan alt panelin üst sol kısmında ok şeklinde bir imlec var onu tıkla fare ile site üzerinde gezerken sana altta kodların hangi başlık veya kısımla ilgili olduğunu görürsün.Umarım yardımcı olur.Kolay Gelsin...
webdeveloper eklentisi kurun.
CSS tabında (çerezler ve formlar arasındadır) stil bilgilerini göster seçin
fareniz + olacak. menüdeki yazının üstüne gelin ve tıklayın. altta ilgili CSS açılacaktır
arkadaşlar teşekkür ederim,kısmen çözdüm problemimi... çok güzel eklentilermiş...
hangi css kodlarının ne işe yaradığına bakabilirsiniz buradan
Paylaş