Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhabalar,
Virtuemart içerisinde kötü amaçla kullanılabilecek ve sitenin yükünü artıracak bir özellik var. Ürünlerin özellik sayfasında "satıcıya soru sor" butonu amaçsızca sürekli kullanıldığında bir yük bindirme söz konusu. Eklenti güzel hoş, ama bir o kadar da gerekliliği sorgulanacak bişey. Forumda verildi mi bilmiyorum ama yöntemi şudur.: /components/com_virtuemart/themes/default/templates/product_details klasörü içerisindeki flypage.tpl.php isimli dosyayı (altı tane tpl dosyası var ben bi tane seçtim) not defteriyle açıp " <td colspan="2"><?php echo $ask_seller ?></td>" yazan satırı bulmak. ve satırı tamamen silmek. Sorun Çözülmüştür. Önemlidir: Bu tür dosyaları yedeklemeden çalışmayınız. Sevgiyle kalın. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.088 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler güzel bilgi için.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.088 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bir ara kurmuştum virtuemart benimde hoşuma gitmemişti gerçi deneme için kurdum hiç sevmiyorum bu hantal yapıyı. Soru sor olayı garip gelmişti çözmüşsünüüz tekrar teşekkürler.
Hazır alış-veriş scriptler daha cazip geldi bana |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.410 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bencede virtuemart ciddi bir e-ticari siteye bu haliyle yetersiz
|
#6 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bilgi için çok teşekkürler
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| satıcıya, sor, soru |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|