Teşekkürler güzel bilgi için.
Joomla! Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.5.x Dersleri Forumunda Bulunan Satıcıya Soru Sor kısmını kaldırma Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar, Virtuemart içerisinde kötü amaçla kullanılabilecek ve sitenin yükünü artıracak bir özellik var. Ürünlerin özellik sayfasında "satıcıya soru sor" butonu ...
Merhabalar,
Virtuemart içerisinde kötü amaçla kullanılabilecek ve sitenin yükünü artıracak bir özellik var. Ürünlerin özellik sayfasında "satıcıya soru sor" butonu amaçsızca sürekli kullanıldığında bir yük bindirme söz konusu. Eklenti güzel hoş, ama bir o kadar da gerekliliği sorgulanacak bişey. Forumda verildi mi bilmiyorum ama yöntemi şudur.: /components/com_virtuemart/themes/default/templates/product_details klasörü içerisindeki flypage.tpl.php isimli dosyayı (altı tane tpl dosyası var ben bi tane seçtim) not defteriyle açıp " <td colspan="2"><?php echo $ask_seller ?></td>" yazan satırı bulmak. ve satırı tamamen silmek. Sorun Çözülmüştür.
Önemlidir: Bu tür dosyaları yedeklemeden çalışmayınız.
Sevgiyle kalın.
Teşekkürler güzel bilgi için.
Bir ara kurmuştum virtuemart benimde hoşuma gitmemişti gerçi deneme için kurdum hiç sevmiyorum bu hantal yapıyı. Soru sor olayı garip gelmişti çözmüşsünüüz tekrar teşekkürler.
Hazır alış-veriş scriptler daha cazip geldi bana
Virtuemartla belki ciddi siteler yapılamaz ama joomla desteği sayesinde eğlenceli siteler yapılabiliyor. Bu yüzden tercih ediyorum ben de. Yoksa e-ticaret için kesin bir open source var ve yakın zamanda 3.0 versiyonu da yayınlanacakmış. sitelerini inceledim çok sayıda tema duyurmuşlar. Bundan bir tek anlam çıkarsa o da herşey bitti iş tema denemeye kaldı![]()
Bilgi için çok teşekkürler
ya arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba diyelim yerimidir değilmir bilmiyorum ama virtuemartı kurulumdan son noktasına kadar anlatan bir video veya yazılı doküman varmıdır. acemi biri olarak
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
Merhaba,
Konunun tam aksine ben ana sayfada mod_virtuemart_latestprod modülünü kullanıyorum, add to cart falan yok sadece ürün resimlerini gösteriyorum aynen ürünün altına add to cart eklediğimiz gibi ben satıcıya soru sor eklemek istiyorum, denedim olmadı şuan bunu nasıl yapabileceğimi bilen var mı?
Paylaş