Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: AnıL Karahan Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 36 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Evet forumunuza yönlendirme yememek için dosyayı indirin
admincp> vbulletin seçenekler > sansürlü kelimeler ekteki yazıları yapıştırın yukarıdan evet butonuna tıklayın Şifre : sto NOT: BU KODLARI DEDİĞİM YERE YERLEŞTİRDİĞİNİZDE FORUMUNUZ HACKLENME RİSKİ AZALICAKTIR. BİR ANTİVİRÜS MİSALİ Konu StoNeR_ tarafından (03-30-2008 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bunlar güzel tüyolar :rolleyes:
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Ayyıldızın Gölgesinden Mesajlar: 152 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
peki şöyle bi sorum olacak..mesela sansürlü her türlü kelimenin yerine ***** karakteri yada belirlediğimiz karakterler çıkıyor..
ben şöyle olmasını istiyorum.. mesela yabancı karakterler çıkıyor..bu yabancı karakterleri ayrı ayrı kelimelere dökemk istiyorum..örneğin @€[/ bu karakteri A harfi yapmak istiyorum.yada başka bi karakteri ö harfi yapmak istiyorum..bunu nasıl yapabilriz.. |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
En güzeli sansürn tamamen kalkması.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
boş bu beeeee
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Kod:
********** ********** *************** **********="Refresh" ********* **** ****< **** ****> ********** |
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetim
Sansürlü kelime listesi değil. İçinde çıkan kodu uygula hack yememek için foruma. Başlık yanlış atılmış. Sen istersen uygulamayabilirsin.
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
güzel bi kod ama başlıkta sanki bir suru kelime var gibi geliyor biraz başlık şaşırtıcı açılmıs
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr