Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar konuya baktım ama bulamadım varsa bi link verirseniz sevinirim.
Benim sorum şu siteyi kurduk sitenin isminin arkasındaki olan sabit resmin yerine hareketli bir resim gif formatında bir resim eklemek istiyorum onu nasıl yapabilirim eklemiş olduğum resimdeki yeni yıl resmi olan bölümden bahsediyorum. http://img521.imageshack.us/img521/226/soru.jpg |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.054 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
1- Resimin boyutunda gif yaparsın
2- Temanın images klasörüne gönderirisin. 3- Arka resim jpg, png neyse adı temanın css dosyasından bulursun ve ekledigin gif resmini eskisiyle değiştirisin adını. + Dersler soru sormak yasak arkadaşım. İlgili kategoriyi bulup forumda oraya açarsın. Taşındı |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok Tşk üstad hallettim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|