Bİlgilendirme için tşkrler Kesh kardeş bide tema çok süper hele modlar dudak uçurtuyo tkrar tşkrler
Selametle
Joomla 1.5.x Temaları Kategorisinde ve Ücretli Temalar Forumunda Bulunan RocketTheme Affinity -Temmuz Teması Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> DEMO...
Bİlgilendirme için tşkrler Kesh kardeş bide tema çok süper hele modlar dudak uçurtuyo tkrar tşkrler
Selametle
RT garip garip temalar çıkarmaya devam ediyor. Nedense hep belli tarzlarda çıkartıyor. Bence biraz daha farklı temalar çıkarmalılar.
yine dandik bi tema TR den![]()
teşekkürler.
Beyler kanatimce nasıl bir tema bekliyorsunuz bilmem ama RT artık işte menu bölümü vb... şeyleri bu temanın modları ile kaldırdı evet menü biraz kötü yavaş ama biraz HTML anlayan için hiç birşey bence tema ve modlar süper....
Ben RT temalarını çooook seviyorum.
mixxmag temasından onra sacmaladılar.
Bence şuanda tüm temalar baz alınınca en iyisi Joomlart'dır... Tabi diğerlerinin de çok güzel temaları var ama genel itibariyle JA iyi bence.
Bu temayı satın aldım..Bakalım 1 şekilde entegre edicez artık..Bence adamlar işinin hakkını veriyor..Keşke diyorum içimde programlama eğitimini amerikada alsaydım bu işi dünya üzerinde onlardan daha iyi bilen yok diyorum![]()
bu temanın demosunda üste ki resim değiştirebildiğimiz read ful storie yazan modul hangisi?
Paylaş