Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 91 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Bİlgilendirme için tşkrler Kesh kardeş bide tema çok süper hele modlar dudak uçurtuyo tkrar tşkrler
Selametle |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
RT garip garip temalar çıkarmaya devam ediyor. Nedense hep belli tarzlarda çıkartıyor. Bence biraz daha farklı temalar çıkarmalılar.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 338 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yine dandik bi tema TR den
teşekkürler. |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 91 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Beyler kanatimce nasıl bir tema bekliyorsunuz bilmem ama RT artık işte menu bölümü vb... şeyleri bu temanın modları ile kaldırdı evet menü biraz kötü yavaş ama biraz HTML anlayan için hiç birşey bence tema ve modlar süper....
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.228 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Ben RT temalarını çooook seviyorum.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 62 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
mixxmag temasından onra sacmaladılar.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bence şuanda tüm temalar baz alınınca en iyisi Joomlart'dır... Tabi diğerlerinin de çok güzel temaları var ama genel itibariyle JA iyi bence.
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu temayı satın aldım..Bakalım 1 şekilde entegre edicez artık..Bence adamlar işinin hakkını veriyor..Keşke diyorum içimde programlama eğitimini amerikada alsaydım bu işi dünya üzerinde onlardan daha iyi bilen yok diyorum
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bu temanın demosunda üste ki resim değiştirebildiğimiz read ful storie yazan modul hangisi?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| rockettheme affinity |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|