ellerine saglık harıka olmus
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Resimli Haberleri Düzgün Bir Şekilde Sunmak Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Ders süper çok saol paylaşımdan dolayı...
Ders süper çok saol paylaşımdan dolayı![]()
ellerine saglık harıka olmus
arkadaslar ben sitedeki yeni surumu yanı 1.5.14 ü indirdım kurdum hersey guzel ama resimde siyah kare ıcıne aldıgım bolumler bende cıkmıyor ve duzenli resim haberleri yapamıyorum bunu nasıl eklıcez yardımcı olabılırmısınız.
![]()
Konu bandirmam tarafından (09-07-2009 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleme
1.5.14' te o kısımlar yok, bu işi 1.5.14' te nasıl yapacağız.
Ayrıca resim ekle kısmında advanced' de yok.
1.5.14' te resimleri nasıl joomla anasayfadaki gibi göstereceğiz?
Girdiğim haberlerde resimler ve haber dip dibe, yazıyı bir iki milim uzağına alamıyor muyuz resmin?
Teşekkürler..
![]()
Resimlerin kenarına boşluk ver...
TinMYCe ile yapamıyorsan JCE ile yaz
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Arkadaşlar videodaki butonu 1.5.14 te bulmak için, plugin yöneticisine girin TinmyCe 2.0 ı bulup girin sağda yukarda bi kutu var Gelişmiş Yazan Onu Extended yapıp kaydetip çıkın.
Ayrıca video içinde çok teşekkürler
eyvallaah hoca ellerine saglık.. video olayı da güzel ...
Elinize saglık güzel çalışma olmus![]()
eline sağlık
Paylaş