Resimli Haberleri Düzgün Bir Şekilde Sunmak
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Resimli Haberleri Düzgün Bir Şekilde Sunmak Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> tesekkurler kesh eline saglik...
-
Yeni Joomlacı
tesekkurler kesh eline saglik
-
Uzman Joomlacı
merhaba site haberlere bilgisayardan resim ekledim ve anasayfada büyük resim çıkıyor otomatik olarak boyutu düşürmüyormu? .saygılar
-
Yeni Joomlacı
Devamını oku
burakcan189 Nickli Üyeden Alıntı
ders icin cok tesekkurler ama bı kac soruda ben sormak ıstıyorum diyelim ki siteme uyelerın icerik eklemesini saglayacak bir bilesen yukledım anasayfada yada katogori bolumunde bu ıceriklerı belirli bir sınırdan sonra otomatik olarak devamını oku linkini nasıl koydurabılırız ve bu haberlerın arasına nasıl border eklerız yardımlarınız ıcın cok tesekkurler sımdıden bu arada resım super ugur kardes

Arkadaşım selamlar,
Devamını okuyla ilgili sorunun çözüldü mü bilemiyorum fakat Yazı yazdığın bölümün en altında resim ilave edebileceğin bir button var onun hemen yanında devamını oku buttonu göreceksin. Yazıya devam etmek istediğin noktada bu buttona bastığında kendisi otomatik olarak devamını oku buttonunu ilave ediyor.
İyi günler,
-
Yeni Joomlacı
Cevap: Resimli Haberleri Düzgün Bir Şekilde Sunmak
emeğine sağlık güzel olmuş peki haberi nasıl ekliyoruz bunun için ne yapmaylız?
-
JoomlaTR
Karekok Nickli Üyeden Alıntı
emeğine sağlık güzel olmuş peki haberi nasıl ekliyoruz bunun için ne yapmaylız?
Joomla! Dersleri - Joomla! Türkiye - Joomla! Grup Türkiye
-
Yeni Joomlacı
yonergeleri aynen izliyorum ancak resim gorunmuyor onun yerine kucuk bi kare gorunuyo resmi imageshack'ten aliyorum ondan olabilir mi
-
JTR Kurucu
quasi Nickli Üyeden Alıntı
yonergeleri aynen izliyorum ancak resim gorunmuyor onun yerine kucuk bi kare gorunuyo resmi imageshack'ten aliyorum ondan olabilir mi
imageshack sorunun. sunucuna yükle resimleri
-
Profesyonel
şuan hatırlamıyorum ama sorunun imagashack ile oldugunu düşünmüyorum bir plugnden kaynaklanıyor.Bende de olmuştu plugni kaldırdım düzeldi.ama şuan ismini hatırlamıyorum.Sunucuna resimleri yüklemen de sorunu çözer.
-
Uzman Joomlacı
merhaba videoya göre benim adminde makale eklede insert/modify table diye butonu göremiyorum neden.ayarım Metin Düzenleyicisi:düzenliyici-tinyMCE 2.0 ayarlamışım.1.5.14 sürümü.
-
Uzman Joomlacı
Xinha 1.5.1 - Joomla Editörü yükledim yinede insert/modify table göremiyorum.neden.saygılar