Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#41 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: sofia Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tesekkurler kesh eline saglik
|
|
|
|
#42 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 359 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba site haberlere bilgisayardan resim ekledim ve anasayfada büyük resim çıkıyor otomatik olarak boyutu düşürmüyormu? .saygılar
|
|
|
|
#43 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Devamını okuyla ilgili sorunun çözüldü mü bilemiyorum fakat Yazı yazdığın bölümün en altında resim ilave edebileceğin bir button var onun hemen yanında devamını oku buttonu göreceksin. Yazıya devam etmek istediğin noktada bu buttona bastığında kendisi otomatik olarak devamını oku buttonunu ilave ediyor. İyi günler, |
|
|
|
|
#44 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: Antalya,Turkey Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
emeğine sağlık güzel olmuş peki haberi nasıl ekliyoruz bunun için ne yapmaylız?
|
|
|
|
#45 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
#46 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yonergeleri aynen izliyorum ancak resim gorunmuyor onun yerine kucuk bi kare gorunuyo resmi imageshack'ten aliyorum ondan olabilir mi
|
|
|
|
#47 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#48 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 515 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
şuan hatırlamıyorum ama sorunun imagashack ile oldugunu düşünmüyorum bir plugnden kaynaklanıyor.Bende de olmuştu plugni kaldırdım düzeldi.ama şuan ismini hatırlamıyorum.Sunucuna resimleri yüklemen de sorunu çözer.
|
|
|
|
#49 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 359 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba videoya göre benim adminde makale eklede insert/modify table diye butonu göremiyorum neden.ayarım Metin Düzenleyicisi:düzenliyici-tinyMCE 2.0 ayarlamışım.1.5.14 sürümü.
|
|
|
|
#50 |
|
Xinha 1.5.1 - Joomla Editörü yükledim yinede insert/modify table göremiyorum.neden.saygılar
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| resimli haberler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|