Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#31 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Süperim ben
öyle bir plugin vardı yanılmıyorsam, belkide yoktur. Araştırmak lazım.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#32 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alphacontent diye bi plugin war ama tam olarak ayarlarını yapamadıgımdan olsa gerek bir turlu beceremedim
|
|
|
|
#33 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok sağolasın çok güzel anlatım gerçi benim tema dar oldugu için bunu kullanamıyorum ama gerçekten güzel olmuş.
|
|
|
|
#34 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 74 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel hocam sizi 1.0.x de daha çok görmek isteriz...
|
|
|
|
#35 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
herkes 1.5.x sürümüne geçiyor sizde deneseniz fena olmaz
|
|
|
|
#36 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ben local hostta kurdum joomlayı. Yazıya resim ekmek için ill resmin bağlantı adresini kullanmamız mı gerekiyor? Resimleri (joomlayı bilgisayara kurduğumuz için) bilgisayardan direk alıp yazıya ekleyemez miyiz?
|
|
|
|
#37 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
eklersin niye ekleyemeyesin en alttaki resim yazan butona tıkla sonra bilgisayardan resmi seç...
|
|
|
|
#38 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Dost sagolasin
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| resimli haberler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr