Bizim gibi acemiler için çok faydalıydı. Bizi resim yazı boğuşmasından kurtaran pratik bir yöntem... Son derece kolay anlaşılan anlatımın için tekrar teşekkürler....Bu tip pratik çözümlerinizi bekliyoruz...
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Resimli Haberleri Düzgün Bir Şekilde Sunmak Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> selam! ben bunu yapmak için uğraştım fakat olmadı.bundan önce haberler diye bir bölüm oluşturuyormuyuz?yeni bir video ile ana sayfadan haberler ...
selam!![]()
ben bunu yapmak için uğraştım fakat olmadı.bundan önce haberler diye bir bölüm oluşturuyormuyuz?yeni bir video ile ana sayfadan haberler butonu ile nasıl yapılır bizimle paylaşabilir misiniz?
Bizim gibi acemiler için çok faydalıydı. Bizi resim yazı boğuşmasından kurtaran pratik bir yöntem... Son derece kolay anlaşılan anlatımın için tekrar teşekkürler....Bu tip pratik çözümlerinizi bekliyoruz...
Hocam ankettede aynı problem. Joomlayı nerden kurdunuz? Resimli derslerimizi okuyarak takip edin. Bu tür yardım alamazsınız.
Ben ses falan duyamiyorum, flimler sessizmi yoksa bendemi bir hata var ??
dersler için çok tşk ler,ben image bölümününe ulaşamıyorum,sunucuya ulaşılamıyor diyor.onun için ne yapmalıyım,ayrıca yazmış olduğunuz uzantı neyin uzantısı o resmi nerden çekiyosunuz onuda öğrenebilir miyim çok saolun.
ders icin cok tesekkurler ama bı kac soruda ben sormak ıstıyorum diyelim ki siteme uyelerın icerik eklemesini saglayacak bir bilesen yukledım anasayfada yada katogori bolumunde bu ıceriklerı belirli bir sınırdan sonra otomatik olarak devamını oku linkini nasıl koydurabılırız ve bu haberlerın arasına nasıl border eklerız yardımlarınız ıcın cok tesekkurler sımdıden bu arada resım super ugur kardes![]()
Paylaş