Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu video dersimizde resimli haberlerimizi joomlatr.org ana sayfasındaki gibi görünmesini seyredeceksiniz. 2 dk sürmedi hazırlanması
![]() Video Dersi İzle |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Ayyıldızın Gölgesinden Mesajlar: 152 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Emeklerin için Teşekkürler...Peki KesH böyle videoları hangi programla hazırlayabilriz..bende bazı dersler hazırlamk istiyorum..
Konu saglikcilar tarafından (03-04-2008 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Afarenin yanında hiç bunlar
Teşekkürler
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Ayyıldızın Gölgesinden Mesajlar: 152 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
programı sormuştum ...
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Camtasia Studio
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çalışmanız çok güzel olmuş. Teşekkürler
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 20 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
eline sağlık KeSH, kaliteli anlatım
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel anlatım olmuş, ellerine sağlık KeSH
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: TimeinBuRSa.Net Mesajlar: 48 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sğl KESH güzel anlatım
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| resimli haberler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr