Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Edit page eğer açılmıyorsa dashboard da enable all yapın:P
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam elgg pek tutulmadı gibi sinek avlıyor buralar!!
host üzerinden resimli kurulum gelmeyecek heralde!! |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.100 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
ELGG desteğimiz yoktu. Açın kategori dediler açtık kaldı oyle yoksa alakamız yok. Google elgg türkiye sitesi şayet varsa yardım alabilirsin. Olmadı kapatalım bu kategoriyide.
|
|
|
|
#14 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Evet ELGG ile ilgilenen pek kalmadı joomlaturk abimiz hariç, diğer bileşenleride deneyebilirsiniz ücretli var ücretsiz var vs vs . .
| Bookmarks |
| Etiketler |
| elgg, elgg dersi, elgg indir, elgg yönetimi, resimli elgg yÖnetİmİ |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|