Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba arkadaşlar aşağıya iki resim koydum birinin arka planı renksiz yani sitede nereye koyarsan koy uyum sağlıyor arkaplana.Ama ikinci resimin arkaplanı beyaz onu nasıl renksiz hale getirebilirim.Benim için yapacak ark. varsa çok memnun olurum ama yapmasanızda yöntemini öğretirseniz de olur kendim yaparım.
Sağolun. ![]()
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
photoshop yokmu? transparan yapabilirsin.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Evet var.Nasıl yapacağımı söyler misin balık tutmayı öğreneyimde bir daha rahatsız etmeyeyim.
Teşekkürler. |
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: izmir Mesajlar: 118 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Background Eraser diye bir araç var Paint Shop Pro 'da. Ben onunla yaparım hep. Photoshop kullanmadım ama bu iki program benzerdir. Aynı araç onda da vardır. İmleç hangi rengin üzerindeyse o ve ona yakın renkleri siler. Yakınlık derecesini ayarlayabilirsin.
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
![]() Bg.'ı transparan yaptım istediğin yerde kullanabilirsin. dosya uzantı .png kullanmak gerekiyor yada .gif aksi takdirde sen .jpg kaydedersen bg.'a otomatik olarak bg. rengi verecektir, kayıt ederken. Konu ssthesith tarafından (07-07-2008 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: izmir Mesajlar: 118 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
KeSH ile pişti olmuşuz
![]() Biliyorsundur ama yine uyarayım. Resim uzantısını png veya gif yapmalısın. Üstte verdiğin resim jpg. |
|
|
|
#8 |
|
Peki arkadaşlar sağolun çıkmak zorunda kaldım teşekkür edemedim şimdi edeyem dedim.
Çok teşekkürler. |
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
aslansın
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr