Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Kayseri Mesajlar: 54 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Bu dersimizde Remository'e kategori ve alt kategori eklemeyi öğreneceğiz.
Link:http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/q7...egori.exe.html Konu samil.nart tarafından (11-20-2008 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Şamil çok teşekkürler kardeşim. Şamil arkadaşımız 12 yaşında başka bir şey demiyorum.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 816 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
paylaşım için teşekkürler benden küçükte varmış burada ya çok sevindim..
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Kayseri Mesajlar: 54 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
kesh abi teşekkür ederim Şahmat sanada teşekkür ederim.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Tam aradığım ders; ama rapid hata veriyor.
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.243 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Evet düzeltirsek iyi olacak.
|
|
|
|
#7 |
|
Nasıl bir hata veriyor?
Gerekirse upload.gen.tr'den verebilirim |
|
|
|
#8 |
|
rapid'de mozilla kullanınca soun oluşuyor.Ben mozillada upload yapamıyorum.İE'de olunca rapid sorun çıkarmıyor.
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Kayseri Mesajlar: 128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Tebrikler Şamil, ben senin yaşında iken PC yoktu, hatta TV siyahbeyazdı ve çoğu evde yoktu. Nasıl mı geçiyordu günler.
O günler çok tatlı günlerdi Şamil. Dur. Yaram depreşti. Yaşlandığımı hissettim
|
|
|
|
#10 |
|
ben daha 2 yaşındayken bilgisayar vardı bizim evde. Ama xp yada vista değil windows 3.1 vardı.Çok kötüydü şimdikine göre
Konu samil.nart tarafından (10-31-2008 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|