Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 487 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
abiler ablalar photoshopla ilgili yarışma yapalım mı? bir arabanın ilk ve son hali ile ilgili olabilir mesala ne dersiniz?
Konu mahmed tarafından (05-31-2008 Saat 09:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Konuyu açanın çalışmasını görelim
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 487 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
yandık
biz daha acemiyiz sizin gibi ustalar varken bize laf mı düşer
|
|
|
|
#4 |
|
bu arada tecrübe puanı nasıl alınıyor ??? mesaj sayısına göre mi?
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Evet boş mesajları siliyorum yanlız
|
|
|
|
#6 |
|
iyi olur boşuna yer kaplamaz akılda karıştırmaz. bu arada birşey sormak istiyorum photoshop 8.0 demo kullanıyorum işimi görüyor fakat resimin üzerine bir resim yapıştırınca başka layere atıyor bunu nasıl önlerim ???
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Şimdi burada yarışmamı yapıcaksın, yoksa sorumu soracaksın
|
|
|
|
#8 |
|
haklısın gene özür diliyorum abi
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
Daha geniş kaynak ve bilgiyi google = photoshop araması yaparak ulaşabilirsin. Yada grafikerler.net iyi bir dostumdur orayada ugrayabilirsin
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Konu mahmed tarafından (05-31-2008 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr