Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: AnıL Karahan Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 36 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kısayolların bi kaçını biliyodum da bu kadar fazla olduğunu bilmiyodum...sağolun
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
emeğe sayğı teşekkürler
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
işimize çok yarıyacak teşk..
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: de şu an bulunmuyor çevirim dışı Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
saol walla iyi olmuş süper
![]() bende bu aralr photoshopla uğraşıyodum işime yarıcak
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: Muğla Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok saol işi yaricak bunlar
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| photoshop kısayollar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|