Phoca bileşen'den yüklenir resimler. içeriklerde kullanılan pluginleride olabilir sitesine bakmanız gerekir.
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Phoca Gallery Forumunda Bulunan Phoca Galerri Bileşeni ve JCE Editör Hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar phoca galeri bileşenini kurduktan sonra makalelerime jce editöründen resim ekleyemiyorum, bütün galerimi phoca üzerinden mi yönetmek zorundayım bundan sonra? ...
Arkadaşlar phoca galeri bileşenini kurduktan sonra makalelerime jce editöründen resim ekleyemiyorum, bütün galerimi phoca üzerinden mi yönetmek zorundayım bundan sonra? yoksa başka bir çözümü var mı? Yardımlarınız ve cavaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Phoca bileşen'den yüklenir resimler. içeriklerde kullanılan pluginleride olabilir sitesine bakmanız gerekir.
Teşekkürler,yani anlaşılan artık jce editörün resim ekleme özelliğini kullanamayacağım. iyi çalışmalar.
Arkadaşlar tekrar burdayımn ben. Sorunun nereden kaynaklandığını sanıyorum anladım, ancak çözüm için bilgili arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Anladığım kadarı ile sorun Java'dan Kaynaklanıyo. Sorunu yaşamaya başladığımda Win7 kullanıyordum, sıkıntı nedeni ile xp'ye dönüş yaptım ve sorun çözülmüştü. Bugün yeniden Win7 yükledim ancak aynı sorun yeniden karşıma çıktı. Bu sorun Java'nın uygulamayı engellemesinden mi kaynaklanıyo acaba? Ayrıca sistemi ilk kurduğumda sorun yoktu, bir kaç uygulamadan sonra böyle oluyor. Eğer yanlış hatırlamıyorsam phoca galeri bileşenini kullanarak makaleme resim eklemeye çalıştıktan sonra JCE editörden resim upload edemiyorum. bembeyaz boş bir ekran. joomla 1.5.15 kullanıyorum. jce editör 1.57 olan versiyonu, konu ile ilgilili bilgisi olanların yardımlarını rica ediyorum.
java.com: Java ve Siz adresinden güncel java sürümünü yüklediniz mi?
üzerinden epey zaman geçmiş ama yeni başıma geldi... ve son tavsiye isabetli olmuş... yani ben faydasını gördüm... java hususan win7 için yeni güncelleme yapmış...
https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP...-CDS_Developer
bunu kurduktan sonra problemim düzeldi...
Güncelleme açıksa günceller değilse nasıl güncellesin.
JFolder . ..
Otomatik güncelleştirmeyi kapadım nasıl güncelleştirilsin? onu örnek olarak verdim.
JFolder . ..
Paylaş