Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#41 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 24 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar yazıdada bahsettiği gibi 90. satırı dw dan açtım şöyle bişey çıktı karşıma :
Alıntı:
Düzenleme: bu arada curevir.php yi denedim pek bi yararını göremedim açıkçası h ..... |
|
|
|
|
#42 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Kahramanmaraş Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
gecen gun bir sitede hata aldım.yine aynı siteye girince bu sorun icin curevir.php nin update edildigini gordum. UPDATED ON 2010/01/30 diyor. yani gonderdigim zamandan bu yana versiyon atlamıslar neyse temizligi yaptım.site simdi calisiyor.Güncel,çalışan script için: http://justcoded.com/article/gumblar...-removal-tool/ sayfasından en güncelini indirin. bu arada sadece o zararlı kodu silmenizle siteniz düzelmez.bu kod script aynıs ekilde bir cok php dosyasına bulasıyor...yani sadece bir iki index.php den bu scripti silmeniz sitenizin acılmasını saglamaz. bu zararlı kodları .js .html dosyalarında da gordum. ya sitenin dosyalarını indirip notepad++ gibi ya da daha gelismis bir editorle dosyalarınızın ilgili kısımlarını tek tek editleyeceksiniz ya da curevir gibi düzenleyici hazır scriptlere muhtacsınız. |
|
|
|
|
#43 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba arkadaşlar.
benim sitemde de (Parse error: syntax error, unexpected '<' in /.....) şeklinde hata veriyordu ve admin panele giremiyordum. daha sonra burada anlatılanları uyguladım ve artık admin panele girebiliyorum. fakat siteye girmeye çalıştığımda artık eskisi gibi (Parse error: syntax error, unexpected '<' in /.....) hatasını vermiyor. site hiç açılmıyor. bunun nedeni ne olabilir. yardım ederseniz sevinirim. |
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|