Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
![]() arkadaşlar biraz daha uğraştım bu daha hoş oldu gibi.. bide psd dosyasını ekliyorum malum yapmak isteyenler olur ![]() arkadaşlar resim bana ait malum sencefil nickim çalındıktan sonra sahmat ismini kullanıyorum bunu yaptıktan sonra sizede bi yararı olsun istedim dersi burada psd dosyasını burdan indirebilirsiniz.. Konu ŞaHMaT tarafından (09-22-2008 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Güzel çalışma olmuş orjinalinden
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
teşekkürler ben biraz daha oynadım üzerinde dahada oynuyorum...
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
arkadaşlar yeni çalışma eklenmiştir ve eklenen çalışmanın psd dosyasınıda ekledim malum daha yardımcı olur...
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler emeğe saygı
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
LINK KIRIK KARDES YENILERSEN SEVINIRIM
![]() Not: Büyük harf yasak hocam lütfen düzeltiniz. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr