eline sağlık güzel olmuş
şu photoshop u bi öğrensem var ya. öf.
yenisi çıkmış diolar, 5 DVD eğitim setiyle beraber, onu indircem![]()
Photoshop Kategorisinde ve Görsel Dersler Forumunda Bulunan Panoramik Fotoğraf Yapmak(Birden fazla resmi aynı karede birleştirme) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Değerli arkadaşlar birçoğumuzun başına gelmiştir. Aynı kareye almak isteyip de tek fotoğrafta görüntüleyemediğimiz alanlar karşısındaki çaresizlik. Fakat bunu artık dert ...
Değerli arkadaşlar birçoğumuzun başına gelmiştir. Aynı kareye almak isteyip de tek fotoğrafta görüntüleyemediğimiz alanlar karşısındaki çaresizlik. Fakat bunu artık dert etmeye gerek yok Photoshop'ta birden fazla resmi rahatça bir araya getirebiliriz. Hem de çok kolay
1.Adım
File<Automete>Photomerge Yolunu takip ederek gerekli sayfamızı açıyoruz
1- Yeni oluşturacağımız resmin türünü seçiyoruz. Resmdede görüldüğü gibi seçilen türün mini resimleri aşağı doğru sıralanmıştır.
2- Browse butonunu kullanarak bilgisayarımızdan birleştirmek istediğimiz resimleri seçiyoruz
Resmlerimiz Photoshopta ilgili yere geliyor. Resimlerimizi seçerek OK butonunu tıkladığımızda Photoshop resimlerimizi bozmadan pixellerine göre birleştirecektir.
Not: Bu ders Photoshop CS3 10.0 da hazırlanmış olup proğramın alt sürümlerde bu özelliğinin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum
eline sağlık güzel olmuş
şu photoshop u bi öğrensem var ya. öf.
yenisi çıkmış diolar, 5 DVD eğitim setiyle beraber, onu indircem![]()
adobe.com girersen indirebilirsin.
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
Paylaş