joomfish kategorisini ve kılavuzunu incelediniz mi? İnceleyin! Konu açarken ilgili başlığa açarsak iyi olur. Bir eklenti kendiliğinden bozulmaz.
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan Panelde ve Sayfalarda Dil Sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba Arkadaşlar! Ben bu siteden indirdiğim Joomla_1.5.15-Stable-Full_Package_TR paketiyle bir site oluşturdum ve onu bir hosta yükledim. İlk yüklediğimde hiçbir problem ...
Merhaba Arkadaşlar!
Ben bu siteden indirdiğim Joomla_1.5.15-Stable-Full_Package_TR paketiyle bir site oluşturdum ve onu bir hosta yükledim. İlk yüklediğimde hiçbir problem yoktu yani yönetim panelim istediğim gibi Türkçe idi. Sonra - bir önemi var mı bilmem ama - joomfish kurdum ki sitemin sayfalarının İngilizce seçenekleri de olsun. Joomfish için Türkçe dil paketi de kurdumki Joomfish bileşenini Türkçe'leştirebileyim. Tüm bunları yaptıktan sonra sitem gayet güzel çalışıyordu. Yönetim panelim Türkçe idi, sitemde ziyaretçiler için Türkçe ve İngilizce seçeneklerim vardı ve bu seçenekler düzgün çalışıyordu.
3 gün sonra yönetim panelime girdim ve varsayılanlar Türkçe olduğu halde panelin İngilizce olduğunu, sitede ki İngilizce seçeneğinin çalışmadığını yani İngilizce seçilse dahi sayfaların ve menünün Türkçe geldiğini gördüm.
Bu kafa karıştırıcı problemin sebebi sizce nedir ve nasıl çözülebilir? Herkese iyi çalışmalar ve kolay gelsin!
joomfish kategorisini ve kılavuzunu incelediniz mi? İnceleyin! Konu açarken ilgili başlığa açarsak iyi olur. Bir eklenti kendiliğinden bozulmaz.
Konu Ugur tarafından (12-30-2009 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: joomfish kategorisine taşındı.
Aslına bakarsanız joomfish'i kurarken zaten kılavuzu kullanarak kurdum. Daha öncede dediğim gibi joomfish'i ilk kurduğumda hiçbir problem yoktu ve hatta İngilizce menüler ve içerikleri de sorunsuz yarattım ve yayınladım. Bozulmayı 3 gün sonra gördüm. Yani ne olduysa ya o anda görünmedi ya da sonra oldu. Bilen ya da önerisi olan?
Paylaş