Bu modül hakkında sorularınızı, paket içindeki pdf kitabıyla çözebilirsiniz.
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Modülleri Forumunda Bulunan News Show Pro GK1 Süper haber modülü Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Tebrikler, Gavick.com 'dan şuanda bir başka inanılmaz Joomla 1.5 eklentisini tanımaktasınız. İçerikleri, haberleri ve makaleleri yayınlamak için kullanılan popüler eklenti ...
Tebrikler, Gavick.com 'dan şuanda bir başka inanılmaz Joomla 1.5 eklentisini tanımaktasınız. İçerikleri, haberleri ve makaleleri yayınlamak için kullanılan popüler eklenti Gavick News Show modülü artık bir takım. Site ziyaretçilerinizi etkilemek için mükemmel bir eklenti.
Devamı için TIKLAYIN
Konu emre tarafından (10-11-2009 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
Bu modül hakkında sorularınızı, paket içindeki pdf kitabıyla çözebilirsiniz.
Konu Ugur tarafından (03-11-2009 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
Evet bu haberi tanıtım amaçlı yaptık... Uğur hocanın dediği gibi PDF bakabilirsiniz destek için... aynı zamanda Gavick in sitesinde forumlardan da yardım alınabilir.
Lütfen bu modülle ilgili sorular sormayın
Enes nasıl desem,muhteşemsin desem yetersiz kalacak,ne zamandır böylesi bir eklenti peşinde geziniyordum ayağmıza kadar getirdin,çok saolasın...
Bizi takip edin, ayrıcalıklardan faydalanın![]()
siz de muhteşemsiniz... Kolay gelsin
Yukardaki haberi mi soruyorsunuz yoksa eklenti ile mi ilgili sorun?
Eğer haberi diyorsanız link çalışıyor... burdan da bakabilirsiniz: News Show Pro GK1
emeğine sağlık teşekkürler... aradığım bir modüldü... kurulum aşamasında problem yaşadım. Bu modülü ( mod_news_pro_gk1.zip ) kurdum ve çalışıyor fakat bu modülü ( plg_news_pro_gk1.zip ) kurmak istediğimde xml kurulum dosyası bulunamadı diyor... Zipli dosyayı açtığımda içinde xml dosyası var ama sürekli hata veriyor ve modülü kullanamıyorum... yardımcı olursanız sevinirim.
GK plg ler normal joomla plg ler gibi direkt kurulmuyor. GK nın PhotoSlide GK2 bileşenini kurup onun içine kuruyorsun. Anlatımı bileşeni indirdiğin dosyadaki pdf. dökümanında mevcut gerçi ingilizce ama google ye başvur halleder)
JTR yönetici arkadaşlar ana sayfada kullandığınız GK bileşeninin kullanım dersini yayınlarsanız biz üyeler oldukça memnun oluruz.
Paylaş